POSLE GAŠENJA PROFILA TRAMPU PRETI BRISANJE IZ FILMA: Tviteraši već imaju ideje

Novosti online

12. 01. 2021. u 22:06

ZAHTEVI da se i dalje aktuelni predsednik SAD-a ukloni iz filma iz 1992. godine sve su glasniji.

ПОСЛЕ ГАШЕЊА ПРОФИЛА ТРАМПУ ПРЕТИ БРИСАЊЕ ИЗ ФИЛМА: Твитераши већ имају идеје

Foto: Jutjub printskrin

Nedugo nakon što su pristalice američkog predsednika na odlasku nasilnim protestom provalili u Kapitol, Donald Trump (74) ostao je zbog profila na praktično svim važnim društvenim mrežama, a njegov slučaj tako je postao nezapamćen presedan u istorija.

Nema sumnje kako je za Trumpa gašenje kanala putem kojih komunicira sa svojim biračkim telom i fanovima veliki udar, a nakon što je prognan sa popularnih platformi pojavila se sve glasnija inicijativa da se Trumpa digitalno ukloni iz božićnog filma "Sam u kući 2".

Radi se o filmu starom gotovo 30 godina i potez bi, ako do toga zaista dođe, više bio simboličke prirode nego što bi naštetio Trumpu danas. Ipak, nije nevažno. Podsetimo, Tramp se u ovom filmu nakratko pojavljuje kada u jednoj sceni kada sa Kevinom Mekalisterom razmeni dve rečenice u hotelu u Njujorku.

A tviteraši su već produkciji ponudili svoje ideje kako bi to moglo da bude učinjeno.

(Telegraf)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Možete li da zamislite lepotu svakodnevice koja počinje na obali Save do koje stižete laganom šetnjom kroz jedinstvenu luksuznu pešačku zonu, a završava se ispijanjem vina na vašoj prostranoj terasi s pogledom na reku ili u vrhunskom restoranu do kog stižete peške? U istom danu ste s lakoćom obavili posao, odradili trening, uživali u kupovini novih komada garderobe najluksuznijih brendova u neposrednom komšiluku, a stigli ste i da sa decom provedete vreme u zelenilu, jer se sve što vam treba nalazi nadohvat ruke.

14. 05. 2024. u 10:00

Komentari (1)

BORIO SAM SE ZA ŽIVOT, NJIHOV BES JE BIO SVE VEĆI I VEĆI: Nikola Rokvić je jedva izvukao živu glavu 25. dana hodočašća (VIDEO)