KINA KRILA PODATKE O KOVIDU: Pompeo iznosi nove dokaze

Tanjug

17. 01. 2021. u 12:30

ADMINISTRACIJA Donalda Trampa provodi poslednje dane mandata da dokaže da je Kina krila postojanje kovida-19 i pre nego što je zvanično objavila prvi slučaj u decembru 2019. godine, piše engleski list Miror, navodeći da će sve to da obelodani državni sekretar Majk Pompeo.

КИНА КРИЛА ПОДАТКЕ О КОВИДУ: Помпео износи нове доказе

Foto: AP

Britanski list prenosi da će Trampova administracija narednih dana pokazati obaveštajne podatke u kojima navodno ima dokaza da su istraživači iz Vuhanskog instituta za virusologiju oboleli i ispoljili simptome koje daje kovid mnogo pre nego što je svet znao za virus.

- Amerika se dosad suzdržavala da podrži rasprostranjene teorije zavere da je virus potekao iz Vuhanskog instituta za virusologiju- navodi se u tekstu Mirora.

Peking je negirao tvrdnje, rekavši da je epidemija počela u Vuhanu krajem decembra 2019. godine.

Miror prenosi tvrdnje lista San, koji ima informaciju da će državni sekretar Majk Pompeo u sredu otvoriti obaveštajne podatke o laboratoriji u Vuhanu.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (4)

NOVAK ĐOKOVIĆ GLEDA I NE VERUJE! Evo šta je Rafael Nadal upravo rekao o Noletu u Madridu