KAKO DA OFARBATE I IŠARATE JAJA ZA USKRS U ISTO VREME? Priprema nikad lakša, a šare će vas posebno oduševiti (VIDEO)
S OBZIROM na to da se približavaju vaskršnji praznici, sigurni smo da već sada razmišljate kako da dobijete najlepše ofarbana jaja.
20. 04. 2024. u 15:59
DETOKS SMUTI: Čaša puna vitamina okrepiće vaš imunitet
Najbolje što možete da pružite svom organizmu za početak dana.
20. 04. 2024. u 09:00
SOS OD RENA: Bolji nego kupovni, a koštaće vas duplo manje
Dodajte savršen sos vašem jelu. Ljutkast, aromatičan i delikatesan.
18. 04. 2024. u 09:00
DOMAĆE ČOKOLADNE BANANICE: Kremaste i mekane, a tope se u ustima
Slatke i neodoljive, otopićete se od miline.
17. 04. 2024. u 14:38
NAJUKUSNIJI NAMAZ OD LEBLEBIJA: Humus je tako jednostavan namaz, a tako bogat ukusom
Humus je najzdraviji namaz na svetu, sadrži kalcijum i magnezijum, čuva srce i liniju.
16. 04. 2024. u 17:40
EKSPLOZIJA TROPSKIH UKUSA: Voćna salata, idealna poslastica kojoj niko ne može da odoli
VOĆNA salata je jedan od onih super poslastica bez obzira na to koje je doba godine.
15. 04. 2024. u 17:00
DA VAM TESTO UVEK ISPADNE SAVRŠENO: Evo koliko tačno kvasca se stavlja
Umesite najbolje testo, to ćete uspeti ako znate koliko se kvasca dodaje u njega.
15. 04. 2024. u 09:00
UŽIVANJE ZA SVA ČULA: Zlatiborski okrug se diči čuvenom komplet-lepinjom, a evo kako da je napravite
RECEPT za zlatiborsku komplet lepinju je veoma jednostavan, a sigurno ćete sve oduševiti.
14. 04. 2024. u 09:00
GREŠKE KADA PRAVITE SLAVSKO ŽITO: Potkradu se i iskusnim domaćicama, a pokvare ukus
Ispravite ove 3 greške i svi će vam tražiti recept.
13. 04. 2024. u 09:00
KAKO SE PRAVI SLATKO OD JAGODA: Uz jedan trik sastojak, priprema je duplo brža
NEKADA niste mogli da uđete u domaćinsku kuću, a da vas pored kafe ne sačeka slatko od neke vrste voća.
11. 04. 2024. u 19:00
TOPLI SENDVIČ SA TUNJEVINOM: Lako se sprema i praktičan je za poneti, a i izuzetno je ukusan
Kada smo u poslu i nemamo vremena da odemo na ručak, a znate da je često takva situacija, onda nije na odmet da spremite obrok kod kuće i pojedete ga dok radite.
11. 04. 2024. u 18:00
RECEPT ZA DOMAĆI SOK OD ZOVE: Okrepljuje i osvežava
Zovini cvetovi se beru tokom sunčanog vremena i to samo oni potpuno rascvetani sa žutim sladonosnim prahom. Sok od zove ne košta puno, a odličan je.
10. 04. 2024. u 15:00
KAKO DA PRŽENI KROMPIR BUDE SLASTAN I HRSKAV? Uz ova tri saveta biće savršen
Uz ove savete ispržićete slastan i hrskav krompir.
10. 04. 2024. u 11:00
ŠARENA USKRŠNJA JAJA UKRAŠENA CVEĆEM OD PAPIRA: Ako želite da ih ove godine napravite drugačije, predlažemo vam da isprobate ovu tehniku
Ne morate da budete umetnica kako biste ovako lepo ukrasili uskršnja jaja, dovoljno je da ih ofarbate bojom, onda zalepite papir koji ste isekli u obliku kruga. Šarenim uskršnjim jajima će se posebno obradovati deca.
09. 04. 2024. u 18:30
PREDLOG ZA POSNI DORUČAK: Pašteta od oslića i oraha, lako se i brzo sprema
Pašteta za ukusan, zdrav i posan doručak koji će dugo držati sitim, a raspametiće ukusom sve koji budu probali.
09. 04. 2024. u 10:06
PUNJENI LUK: Ovo jelo uopšte nije teško napraviti, a preukusno je i veoma zanimljivo izgleda
Samo pažljivo izvadite unutrašnjost koju ćete kasnije napuniti mesom.
08. 04. 2024. u 17:00
PRŽENICE IZ RERNE: Ne treba vam ni kap ulja, a ukusnije su od klasičnih
Ako volite prženice, ove ćete obožavati.
08. 04. 2024. u 16:13
SLADOLED OD JAGODE NA ŠTAPIĆU: Potrebna su samo 4 sastojka, a deca će ga obožavati
U toplim danima, možete da se osvežite kupovnim sladoledom, ili da izaberete bolju varijantu i da sami napravite domaći sladoled. Brzo se pravi, zdraviji je, a što je najbolje od svega ima pun ukus voća, a možete da koristite bilo koje drugo voće po želji.
05. 04. 2024. u 19:00
RECEPT ZA NEODOLJIVE BELGIJSKE VAFLE: Možete ih spremiti za doručak i tako će zamirisati cela kuća
DOBRO nam je poznat bakin kolač ili galete. Mekana poslastica koja očarava jednostavnošću, a i u Belgiji se može pronaći sličan slatkiš.
04. 04. 2024. u 07:00
SLATKI HLEB S KOKOSOM: Odličan je za doručak ili užinu
Recept za slatki hleb koji osvaja ukusom, a možete ga konzumirati samog ili s namazom po želji.
02. 04. 2024. u 11:00
SOČNE, UKUSNE I - POSNE: Probajte lazanje sa spanaćem i šampinjonima
POSNE lazanje sa spanaćem i šampinjonima prave se sa posnim korama i posnim bešamel sosom.
01. 04. 2024. u 07:00
NE BACAJTE OSTATKE HLEBA: Napravite neverovatnu poparu sa paradajz sosom
NERETKO se dešava da nam ostane stari hleb, koji onda bacamo.
31. 03. 2024. u 06:45
JEDNOSTAVAN ZA PRIPREMU, ODLIČNOG UKUSA: Posni namaz sa tikvicom i pečenom paprikom
U toku je Vaskršnji post, a recepata za doručak i večeru nikad dosta.
29. 03. 2024. u 07:00