POSNA ČORBA OD PARADAJZA: Posno jelo na kašiku, veoma ukusno i slasno

Novosti online

26. 04. 2024. u 11:00

Ukusna čorba je uvek poželjna.

ПОСНА ЧОРБА ОД ПАРАДАЈЗА: Посно јело на кашику, веома укусно и сласно

Foto: Shutterstock

Sastojci:

  • 100 ml soka od paradajza
  • 1 kašika ulja
  • 1 kašika brašna
  • 1 l vode
  • 1 čen belog luka
  • suvi biljni začin
  • biber

Priprema:

Na zagrejanom ulju propržite jednu kašiku brašna.

Dodajte sok od paradajza i jedan litar hladne vode, pa mešajte sve vreme dok ne proključa.

Dodajte sitno iseckani beli luk, suvi biljni začin i biber. Poslužite toplo, ukoliko ne postite, možete dodati kašiku pavlake.

(Ona)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

KADA JE RAK PLUĆA IZLEČIV? Doktorka Đurđević dala odgoor na pitanje o strašnoj bolesti (VIDEO)