CRNI VIKEND U SRPSKOJ: Teška saobraćajna nesreća kod Gradiške, poginula dva mladića

Novosti online

09. 04. 2023. u 20:26

U STRAVIČNOJ saobraćajnoj nesreći u Lamincima kod Gradiške poginuli su D.L. (20) i N.B. (26) iz tog grada, saopšteno je iz PU Gradiška.

ЦРНИ ВИКЕНД У СРПСКОЈ: Тешка саобраћајна несрећа код Градишке, погинула два младића

Foto: Dražen Požderović

U policiji navode da je do tragedije došlo u 17.50 časova na lokalnom putu Brestovčina - Laminci.

- Došlo je do sletanja sa kolovoza automobila "Opel Astra", pri čemu su poginuli vozač automobila D.L. i suvozač N.B. iz Gradiške - rekla je portparol PU Gradiška Slobodanka Subotić.

Ona kaže da je o svemu obavešten tužilac Okružnog javnog tužilaštva Banja Luka, koji je naložio da policijski službenici Policijske uprave Gradiška na licu mesta izvrše uviđaj.

Ostali tragovi guma duži od 100 metara

Izvor blizak istrazi kaže da tragovi na mestu nesreće ukazuju da je do tragedije najverovatnije došlo usled prebrze vožnje.

- Na licu mesta su ostali tragovi kočenja, duži od 100 metara, koji ukazuju da je vozač u krivini izgubio kontrolu nad vozilom. Nije uspeo da zadrži automobil na kolovozu, sleteli su u kanal i vozili kroz njega najmanje 50 metara da bi potom udarili u betonski propust - kaže izvor UNA portala.

On dodaje da su mladići nakon udara ostali zaglavljeni u vozilu. Nekoliko meštana odmah im je priteklo u pomoć, ali nažalost ništa nisu mogli da učine kako bi ih spasli. Obojica su izdahnuli na licu mesta, a tela su iz vozila izvukli vatrogasci koji su morali da seku lim.

Crni vikend odneo sedam života na drumovima

Ova tragedija produžila je crni niz saobraćajnih nesreća koji je ovaj vikend pogodio BiH. Od petka do danas na drumovima je poginulo sedam osoba.

Trojica radnika iz Jajca Senad P., Elvir Č. i Selvedin C. poginuli su, dok je četvoro njihovih kolega povređeno, u Crnoj Rijeci kod Mrkonjić Grada kada su, nakon sudara, sa "Mitsubishijem" sleteli u reku Vrbas.

Na Manjači je u sletanju BMV-a poginuo Bojan B., otac troje dece, koji je iz Švajcarske došao u BiH na odmoru.

U sudaru dva vozila u Koprivni kod Cazina juče je poginuo Mehmed Lj., dok su dve osobe povređene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dve zvezde – jedno spektakularno veče!  Da zagreje i preokrene budućnost

Dve zvezde – jedno spektakularno veče! Da zagreje i preokrene budućnost

Reflektori srpske prestonice sinoć su bili upereni u dve zvezde - legendarnog Zdravka Čolića i zaista jedinstvenu, potpuno novu zvezdu među uređajima za zagrevanje duvana - Ploom! U prepunoj hali 5 Beogradskog sajma, pred više od 1.500 ljudi i uz dobro poznate hitove kao što su "Ti si mi u krvi", "Čija je ono zvezda“ i "Tebe čuvam za kraj", JTI, prva i jedna od najvećih japanskih investicija i cigaretna kopanija broj jedan u Srbiji, lansirala je Ploom X Advanced - najsavremeniji uređaj za zagrevanje duvana sa inovativnom i jedinstvenom HeatFlow tehnologijom usavršenom u Japanu.

10. 05. 2024. u 16:45

Komentari (0)

Dve zvezde – jedno spektakularno veče!  Da zagreje i preokrene budućnost