SPORT ZDRAVLJE ČUVA: Više od 1.000 učesnika u rekreativnom programu u Ugljeviku, na biciklu i načelnik opštine

Владимир Митрић
Vladimir Mitrić

12. 04. 2023. u 18:46

U UGLjEVIKU je danas održana Treća sportska manifestacija "Krug zdravlja“ koja je okupila više od 1.000 učesnika.

СПОРТ ЗДРАВЉЕ ЧУВА: Више од 1.000 учесника у рекреативном програму у Угљевику, на бициклу и начелник општине

foto:V Mitrić

Mališani iz vrtića "Duško Radović“, Školice sporta "Mali šampioni“, učenici osnovne i srednje škole, kao i brojni sugrađani, biciklima i rolerima od gradskog trga, ulicama Ugljevika i sportsko-rekreativnom stazom duž korita reke Janje obišli su krug dužine 2,5 kilometra.

Organizator Mladen Stevanović istakao je da je cilj ove manifestacije promocija zdravog načina života kao i da je  trebalo da se održi na Setski dan zdravlja, a zbog loših vremenskih uslova pomerena je za danas.

- Važno je da se što više krećemo, vozimo bicikle, a što manje da koristimo automobile - rekao je Stevanović.

On je naglasio da je veliki broj dece i odraslih, učesnika manifestacije, pokazatelj da svako može naći primerenu aktivnost za sebe.

Načelnik opštine Ugljevik Vasilije Perić učestvovao je u ovoj sportskoj manifestaciji i najavio još snažniju podršku lokalne uprave ovakvim i sličnim aktivnostima koje njeguju zdrav stil života.

- Učimo naše mlade generacije da je fizička aktivnost najvažnija, pogotovo u vremenu  tehnike i brzog načina života koji imaju i negativan efekat - rekao je Perić i zahvalio organizatorima i svima koji su učestvovali u današnjoj sportskoj manifestaciji.

Učesnicima su uručene brojne nagrade.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!