DEŽURNI ZBOG SUGRAĐANA: Ugljevički medicinari na poslu za Vaskrs

Владимир Митрић
Vladimir Mitrić

16. 04. 2023. u 20:13

DIREKTORKA Doma zdravlja Ugljevik Cvjetana Dragonjić posjetila je jutros i uručila vaskršnja jaja dežurnoj službi ove zdravstvene ustanove.

ДЕЖУРНИ ЗБОГ СУГРАЂАНА: Угљевички медицинари на послу за Васкрс

Foto V Mitrić

Na tradicionalan način Dragonjićeva je  kuckala jaja sa timom Hitne medicinske službe Doma zdravlja koji danas na najveći hrišćanski praznik Vaskrs rade i brinu o zdravlju svih žitelja Podmajevice.

- Neizmerno sam zahvalna svima njima jer brinu o zdravlju građana Ugljevika kada drugi odmaraju-rekla je Dragonjićeva.

Dežurni lekar Hitne medicinske pomoći Ivana Zarić rekla je da početak smene protiče u miru i izrazila očekivanja da će ovaj praznični dan proteći bez težih hitnih stanja.

-Kod nas je danas i radno i svečano. Svima želim srećan i blagosloven praznik Hristovog vaskrsenja-rekla je Zarićeva.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!