NIJE trebalo mnogo vremena da se na mig ɓošnjačkih političkih krugova iz Sarajeva, koji su osuli baražnu paljbu po Miloradu Dodiku posle njegovog govora u Donjoj Gradini, oglase Amerikanci.

Komentari (12)

Vera

24.04.2023. 21:15

Ameri mnogo ste zla naneli Srbima ,znate dobro da kosmička pravda je spora ,ali vrlo efikasna. Istoriju ste zaboravili Ameri.Sva carstva koja su bila nepravedna su nestala .

Čika Velja

24.04.2023. 21:27

I u Jugoslaviji Republike nisu postojale van zvanične SFRJ,nisu se mogle odcepljivati,niti udruživati u neku drugu državu! Takav je bio Ustav,a JNA je bila garancija provođenja Ustava! I sve to ništa nije vredelo,jer je Zapad tako odlučio! Posledice će se tek pokazati!!!

Mapko

24.04.2023. 21:51

"Она не постоји изван Босне и Херцеговине, а према Уставу БиХ, ни ентитет нити било која друга административна јединица нижег нивоа нема право на отцепљење или уједињење с другом државом. Милорад Додик је у криву ако мисли да ће САД стајати по страни док он гура БиХ у сукоб." Kao sto po ustavu Srbije, AP Kosovo i Metohija nema pravo na otcepljenje, a ipak je priznata UCK narko-dilerska i mafijaska teroristicka tvorevina od strane "nacisticke" Amerike.

Soko

24.04.2023. 22:03

Ovi Jenkiji neshvatanje da svaka njihova izjava je lupanje u praznu Kantu.Njihov terorizam,okupacije i pljačke po svetu doživljavaju krah.Oni misle da svojim pretnjama će zastrašili bilo koga.Prošla su ta vremena kad je njihova sila uređivala odnose po svetu po njihovim interesima.Istrebili su Indijance a sad će i sami sebe istrebiti.To što imaju toliki broj baza po svetu govori samo koliko njih ta svaka baza košta.Tako da njihova priča o silnim milijardama koje izdvajaju za vojsku uglavnom idu na održavanje tih baza a ne jačanje snage.Svaka ta baza je manje više na nišanu zemalja sveta i biće ekspresno uništena samo da krene opšte oslobađanje od njihove hegemonije.Te baze uglavnom glume kontrolu nad regijom u kojoj se nalaze a ne i snagu u slučaju sukoba.

Milanovic

24.04.2023. 22:17

Американцима гори под ногама па ударају на слабије.Р.Српска има да се уједини са Србијом.Косово оће да отму од Србије,не неће моћи,све штоје Српско има да се уједини у једну државу Србију.А амерички Амбасадор нек пасе траву.