POPLAVE POD MAJEVICOM: U Ugljeviku zbog obilnih padavina domaćinstva i deo puteva pod vodom

Владимир Митрић
Vladimir Mitrić

31. 05. 2023. u 10:31

ZBOG obilnih padavina koje su pogodile područje opštine Ugljevik izlili su se pojedini vodotokovi i poplavili deo njiva, domaćinstava i puteva.

ПОПЛАВЕ ПОД МАЈЕВИЦОМ: У Угљевику због обилних падавина домаћинства и део путева под водом

Foto :V.Mitrić

- Deo Mesne zajednice Tutnjevac je bio poplavljen, voda je ušla u dve kuće, a u Ugljeviku se izlio potok i voda ušla u jednu kuću -rekao je načelnik Ugljevika Vasilije Perić.

Na terenu su prema Perićevim rečima sinoć bili pripadnici Civilne zaštite opštine Ugljevik kao i Vatrogasna jednica ove opštine.

- Oni su iscrpavali vodu, a pomagali su na onim mestima gde je bilo potrebno - rekao je Perić,  koji  je naveo da je bilo određenim problema na lokalnom putu Tutnjevac-Bobetino Brdo gde je izlila Kriva rijeka, Korenita-Piperci gde je izlila rečica Gnjica kao i u Ravnom Polju iTrnovi.

Perić je rekao da je i most preko reke Janje koji spaja Ugljevik sa zaseokom Prokos zaustavljen za saobraćaj.

- Ovi putevi od juče su prohodni, voda se povukla. Biće urađena popravka puteva, sa puteva će se skloniti nanosi i sanirana šteta a formiraćemo i komisiju za procenu štete i reagovati gde je to potrebno - dodaol je Perić.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!