PRIZNANJA NAJUSPEŠNIJIM UČENICIMA: Vukovcima Ugljevika nagrade od opštine

Владимир Митрић
Vladimir Mitrić

02. 06. 2023. u 13:50

UČENICI i nastavnici Osnovne škole "Aleksa Šantić" iz Ugljevika danas su prigodnim programom obeležili " su Dan učeničkog stvaralaštva" na kom su nagrađeni najbolji đaci.

ПРИЗНАЊА НАЈУСПЕШНИЈИМ УЧЕНИЦИМА: Вуковцима Угљевика награде од општине

Foto :V Mitrić

Učenici devetih razreda, Teodora Manojlović i Ivana Blagić nagrađeni su "Vukovom diplomom" za postignut odličan uspeh iz svih nastavnih predmeta i primerno vladanje u toku osnovnog obrazovanja.

Đakom generacije proglašena je Teodora Manojlović koja je zahvalila školskim drugovima i nastavnicima koji su joj prema njenim rečima  bili podrška tokom osnovnog obrazovanja.

-Kad pratiš svoje ciljeve onda je sve moguće-poručila je Manojlovićeva i rekla da školovanje nastavlja u bijeljinskoj Gimnaziji smer jezički.

Direktor škole Vladimir Đokić  rekao je da je 71 učenik završio osnovno obrazovanje kojima je čestitao na uspehu i poželeo sreću u daljem školovanju.

-Ove godine naši đaci su postigli uspehe na regionalnim, republičkim takmičenjima ali i na međunarodnim takmičenjima. Na najbolji mogući način su promovisali svoju školu, Ugljevik i Republiku Srpsku-rekao je Đokić.

Đaku generacije i "vukovcima" nagrade je uručio načelnik opštine Ugljevik Vasilije Perić koji je svim učenicima i nastavnicima zahvalio za uspehe koje su postigli i istakao da je veoma važno obrazovanje i vaspitanje mladih genereracijja.

-Ističemo i nagrađujemo najbolje a to je naš cilj i opredeljenje. Najvažnije je da budu dobri i kvalitetni ljudi-poručio je Perić.

Nagrade učenicima i nastavnicima koji su kroz rad školskih sekcija postigli zapažene razultate na opštinskim, regionalnim, republičkim takmičenjima kao i međunarodnim takmičenjima uručili su zamenik načelnika Vanja Zekić, predsednik Skupštine opštine Ugljevik Zoran Lazić, potpredsjednik Skupštine opštine Ugljevik Nedeljko Marković i šef kabineta načelnika Milorad Jovičić.

Opština Ugljevik je za nagrade najboljim učenicima izdvojila 5.600 KM, a preduzeće Rudnik i termoelektrana “Ugljevik” poklonila je učeniku generacije laptop računar koje je uručio izvršni direktor Dragiša Vidaković.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!