VODA ODNELA PUTEVE I MOST: Katastrofalne posledice od poplava podno Majevice (FOTO)

Владимир Митрић
Vladimir Mitrić

12. 06. 2023. u 15:14

UGLjEVIČKE Mesne zajednice Donja i Gornja Krćina pretrpele su veliku štetu u obilnim padavinama koje su zadesile podmajevički kraj.

ВОДА ОДНЕЛА ПУТЕВЕ И МОСТ: Катастрофалне последице од поплава подно Мајевице (ФОТО)

foto v mitrić

Njih je danas obišao načelnik opštine Ugljevik Vasilije Perić. On je razgovarao sa meštanima kod mosta kojeg je odnela vodena bujica i najavio da će što pre, kad dozvole vremenski uslovi, da se osposobi alternativni putni pravac Gornja Pilica-Lipik-Manastir Tavna, prema sedištu opštine.

U toku je čišćenje puta u ovom delu podmajevičke opštine, a prema Perićevim rečima angažovana su stručnjaci koja će isprjektovati most da bi u što kraćem roku bio završen.

- U Donjoj i Gornjoj Krćini je najteža situacija, a štete su pretrpele i mesne zajednice Mezgraja Gaj i Mezgraja Kose kao i Tutnjevac. Odvojićemo znatna materijalna sredstva kako bi rešili ove probleme - rekao je Perić.

Perić je posetio i dve kuće porodice Tomić u Donjoj Krćini koja broji 17 članova domaćinstva, a kojima je vodena bujica odnela put.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!