ĐACIMA GENERACIJE IVANI I RAJI PO 300 KM: Tradicionalni prijem za maturante u Ugljeviku

Владимир Митрић
Vladimir Mitrić

24. 06. 2023. u 13:15

NAČELNIK opštine Ugljevik Vasilije Perić darovao je na tradicionalnom prijemu maturante iz Srednjoškolskog centra „Mihailo Petrović Alas“ koji su u protekloj školskoj godini postigli najbolje rezultate.

ЂАЦИМА ГЕНЕРАЦИЈЕ ИВАНИ И РАЈИ ПО 300 КМ: Традиционални пријем за матуранте у Угљевику

Foto V Mitrić

Đaku generacije četvrtog stepena Ivani Radić, načelnik Perić uručio je 300 KM ,a  toliko je i đaku generacije trećeg stepena Raji Todorović predao  predsednik Skupštine opštine Ugljevik Zoran Lazić.

Ivana Radić kaže da je ponosna za postignuti uspeh i da će školavanje nastaviti na Fakultetu tehničkih nauka u Novom Sadu.

-Nadam se da ću nastaviti dobar uspeh i na fakultetu - rekla je Radićeva.

Perić je čestitao učenicima i nastavnicima uspešan završetak školske godine te naglasio da je obaveza svih da ističu najbolje.

-Ovo je divna generacija učenika, a naša obaveza i dužnost je da stimulišemo na određeni način one koji su bili najbolji, najmarljiviji i najvredniji u proteklom periodu. Želim im puno uspeha u životu,  onima koji odlaze na fakultete da postignu dobre rezultate kao i onima koji se odluče da traže posao da budu jednako uspešni - rekao je Perić novinarima.

On je podsetio da je opština Ugljevik nagradila i osnovce koji su postigli najbolje rezultate tokom školovanja, kao i one koji su se istakli na opštinskim, regionalnim i republičkim takmičenjima.

Nagrađeni su i učenici koji su postigli odličan uspeh i rad u velikim broju projekata Dragan Tešanović, Nikolina Maksimović i Vladana Jovanović.

Direktor škole Vesna Lakić rekla je da je iz ove generacije ukupno 17 učenika postiglo prosjek ocjna 5,0.

Lakićeva je istakla da su svi ponosni na ovu generaciju učenika kojima je poručila da prije svega budu dobri i čestiti ljudi.

-Želim svima koji nastave školovanje da budu uspešni i da se po završetku fakulteta vrate u svoj rodni kraj i Republiku Srpsku - poželila je Lakićeva.

Prijemu su prisustvovali i zamenik načelnika Vanja Zekić, potpredsednik Skupštine opštine Ugljevik Nedeljko Marković i načelnik Odelenja za društvene delatnosti Verica Petrović.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!