ZA KRAJ SAJAM DOMAĆE RADINOSTI: Sutra se završavaju ovogodišnji Dani dijaspore u Loparama

Владимир Митрић
Vladimir Mitrić

29. 07. 2023. u 17:43

SAJMOM domaće radinosti, na kom će biti predstavljena kulturno blago Majevice, sutra će biti završeni programi ovogodišnji Dana dijaspore koje tradicionalno već 12 godina organizuju opština Lopare i Udruženje Majevicana iz Švajcarske.

ЗА КРАЈ САЈАМ ДОМАЋЕ РАДИНОСТИ: Сутра се завршавају овогодишњи Дани дијаспоре у Лопарама

V Mitric

Predvodiće mu prijateljski nadmetanje na turniru u malom fudbalu a potom je predviđen koncert Peđe Medenice.

Inače, programi privrednog, kulturnog, sportskog i duhovnog sadržaja počeli su prošle nedelje. Danas je održan Privredni forum na kom je dogovoreno dalje investiranje rasejanja u zavičaj.

Dr Rado Savić načelnik opštine kaže da su dani protekli u lepom raspoloženja i druženju ali i u znaku dogovora i razgovora sta da se učini da u  zavičaju bude još bolje u svakom pogledu. Dr Zelimir Nešković poslanik u Parlamentu BiH podsetio je da je rasejanje bilo uz zavičaj kad je bilo najteže uključujući borbu protiv korona virusa.

Odbornik Skupštine grada Loznica Zane Šaulić koji je bio gost manifestacije u ime grada Loznica rekao je da se vidi jasno da su Lopare prestonica dijaspore.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Možete li da zamislite lepotu svakodnevice koja počinje na obali Save do koje stižete laganom šetnjom kroz jedinstvenu luksuznu pešačku zonu, a završava se ispijanjem vina na vašoj prostranoj terasi s pogledom na reku ili u vrhunskom restoranu do kog stižete peške? U istom danu ste s lakoćom obavili posao, odradili trening, uživali u kupovini novih komada garderobe najluksuznijih brendova u neposrednom komšiluku, a stigli ste i da sa decom provedete vreme u zelenilu, jer se sve što vam treba nalazi nadohvat ruke.

14. 05. 2024. u 10:00

Komentari (0)

NEMAMO MI TAMO ŠTA DA TRAŽIMO: Poznata pevačica pozvala na POVLAČENJE Srbije sa Evrovizije