PIJANA ŽENA TUKLA MUŠKARCA: Haos na autobuskoj stanici u Banjaluci, reagovala policija

Novosti online

02. 08. 2023. u 11:09

IZ PU Banjaluka saopšteno je da su uhapsili V. D. iz Visokog, zbog postojanja osnova sumnje da je počinila krivično delo teška telesna povreda i V. B. iz Visokog zbog počinjenog prekršaja ometanje državnih organa, privrednih društava i drugih pravnih osoba u vršenju javnih funkcija.

ПИЈАНА ЖЕНА ТУКЛА МУШКАРЦА: Хаос на аутобуској станици у Бањалуци, реаговала полиција

Foto: D.C.

 – Policiji je u ponedeljak oko 21.30 prijavljeno da je na prostoru Autobuske stanice u Banjaluci, nakon kraće verbalne rasprave nepoznata žena fizički napala muškarca, usled čega je on zadobio telesne povrede u predelu glave i ruke – saopšteno je iz PU Banjaluka.

Operativnim radom policijski službenici su došli do saznanja da se u vezu sa napadom može dovesti V. D., koja je pronađena i uhapšena. Prilikom hapšenja V. D. je podvrgnuta ispitivanju na prisustvo alkohola u organizmu i tom prilikom je utvrđeno prisustvo od 1,73 promila alkohola u organizmu.

 – Tokom preduzimanja mera i radnji na licu mesta, policijskim službenicima je prišao V. B. koji je ometao policijske službenike u radu, a potom se oglušio o zakonito izdato naređenje policijskih službenika, nakon čega je uhapšen – pojasnili su u PU Banjaluka.

Prilikom hapšenja V. B. je podvrgnut ispitivanju na prisustvo alkohola u organizmu i tom prilikom je utvrđeno prisustvo od 1,66 promila alkohola u organizmu.

O svemu je obavešten dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Banjaluka.

(Blic)

BONUS VIDEO:

POVREĐENO DVOJE DECE: Još jedna teška saobraćajna nesreća kod Pirota

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
STEPA KOD JEDRENA OSVETIO UGLJEŠU I VUKAŠINA: Pre 85 godina u Čačku preminuo vojvoda Stepa Stepanović, veliki srpski vojskovođa

STEPA KOD JEDRENA OSVETIO UGLjEŠU I VUKAŠINA: Pre 85 godina u Čačku preminuo vojvoda Stepa Stepanović, veliki srpski vojskovođa

BRIŽLjIVO upakovane dve nagorele voštanice i jedna raskošna osmanska sablja pronađene u skromnoj sobi Stepe Stepanovića posle njegove smrti 27. aprila 1929. otkrile su da veliki vojskovođa nije smatrao pobede na Ceru i Solunskom frontu najvažnijim bitkama koje je vodio, već osveta srednjovekovnih srpskih vitezova izginulih u Maričkoj bici.

28. 04. 2024. u 06:30

Komentari (0)

RUSIJA JE ZGROŽENA: Ovo je najnoviji uslov za Ruse da bi učestvovali na Igrama Pariz 2024