UMESTO REŠENJA - AGONIJA: Teške muke na bijeljinskom glavnom putu - propada zbog teških kamiona

Владимир Митрић
Vladimir Mitrić

16. 10. 2023. u 18:20

GRADONAČELNIK Bijeljine Ljubiša Petrović danas se uverio u katastrofalno stanje lokalnog puta Bijeljina-Batković-Klis izazvano prolaskom teretnih kamiona "Integral inženjeringa", a za potrebe izgradnje auto-puta kroz Semberiju.

УМЕСТО РЕШЕЊА - АГОНИЈА: Тешке муке на бијељинском главном путу - пропада због тешких камиона

foto v mitrić

Deonica od 4.1 kilometar od obilaznice do mesta ukrštanja budućeg auto-puta sa lokalnim putem Bijeljina-Batković-Klis  predmet je eksploatacije, zbog prolaska kamiona preduzeća koja izvodi radove.

Uz napomenu da niko nije protiv izgradnje auto-puta, te da je svima veoma važno brzo povezivanje zarad što bržeg i kvalitetnijeg prometa roba, usluga i kretanja stanovništva uopšte, Petrović je pojasnio ozbiljnost situacije u ovom semberskom selu.


Već osam meseci traju razgovori, u pokušaju postizanja dogovora, sa predstavnicima "Integral inženjeringa".  Potisivanjem ugovora sa "Autoputevima Republike Srpske", "Integral inženjering" je preuzeo obavezu održavanja i  puta L4. Podsećanja radi, put u Mesnoj zajednici Velino Selo je u jednako katastrofalnom stanju.

Kamioni prevoze preko 40 tona tereta (plus težina kamiona) i to je ono što nanosi oštećenja na putu, ogradama, fasadama kuća, što dodatno uznemirava meštane Batkovića. Gradonačelnik je naglasio da je grad Bijeljina doveden pred svršen čin, a to je pokretanje tužbe pred nadležnim sudom protiv izvođača radova zbog upropaštenog puta L4.

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Možete li da zamislite lepotu svakodnevice koja počinje na obali Save do koje stižete laganom šetnjom kroz jedinstvenu luksuznu pešačku zonu, a završava se ispijanjem vina na vašoj prostranoj terasi s pogledom na reku ili u vrhunskom restoranu do kog stižete peške? U istom danu ste s lakoćom obavili posao, odradili trening, uživali u kupovini novih komada garderobe najluksuznijih brendova u neposrednom komšiluku, a stigli ste i da sa decom provedete vreme u zelenilu, jer se sve što vam treba nalazi nadohvat ruke.

14. 05. 2024. u 10:00

Komentari (0)

NAJATRAKTIVNIJA HRVATICA BESNA: E, baš idem!