KONKURS ZA SPASIOCE: Gorska služba Bijeljine uputila poziv sugrađanima da im se priključe

Владимир Митрић
Vladimir Mitrić

26. 10. 2023. u 19:41

GORSKA služba spasavanja Bijeljine pozvala sve sugrađane koji su zainteresovani da svoje slobodno vreme posvete društvenom radu i da pomognu stanovnicima Semberije i Republike Srpske u kriznim situacijama, da se prijave na konkurs za prijem novih članova koji traje od do 5. novembra ove godine.

КОНКУРС ЗА СПАСИОЦЕ: Горска служба Бијељине упутила позив суграђанима да им се прикључе

foto v mitrić

Osim razgovora, konkurs će podrazumevati test fizičke spremnosti - trčanje, sklekovi, zgibovi, trbušnjaci, nakon čega će biti odlučeno da li kandidat zadovoljava potrebne uslove za prijem u Gorsku službu.

Iz bijeljinskog GSS-a poručuju sugrađanima, da "ukoliko vole treninge u prirodi, avanturističkog su duha, fizički spremni, ali istovremeno humani i mogu u svakom trenutku da budu na raspolaganju lokalnoj zajednici, na pravom su mestu".

Gorska služba spasavanja Bijeljine osnovana je krajem 2021. godine i do sada su njeni članovi učestvovali u nizu akcija, poput pomoći u Turskoj nakon zemljotresa, saniranju posledica razorne oluje u gradovima Srpske, ekološkim akcijama, obezbeđivanju različitih događaja, potragama za nestalim ljudima, te u mnogim humanitarnim akcijama.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Možete li da zamislite lepotu svakodnevice koja počinje na obali Save do koje stižete laganom šetnjom kroz jedinstvenu luksuznu pešačku zonu, a završava se ispijanjem vina na vašoj prostranoj terasi s pogledom na reku ili u vrhunskom restoranu do kog stižete peške? U istom danu ste s lakoćom obavili posao, odradili trening, uživali u kupovini novih komada garderobe najluksuznijih brendova u neposrednom komšiluku, a stigli ste i da sa decom provedete vreme u zelenilu, jer se sve što vam treba nalazi nadohvat ruke.

14. 05. 2024. u 10:00

Komentari (0)

REŠILI DA KAZNE - SAMI SEBE! Ova zemlja je povukla najluđi potez od uvođenja sankcija Rusima