ODBEGLI PEDOFIL PRED KAMERAMA: Hrvati emitovali intervju sa Ivicom Miškovićem - "Osuđen sam na pravdi Boga" (VIDEO)

S. MIŠLjENOVIĆ

25. 11. 2023. u 07:00

OSUĐENI pedofil Ivica Mišković (65), nakon što je pobegao iz zgrade Osnovnog suda u Banjaluci oglasio se u hrvatskim medijima.

ОДБЕГЛИ ПЕДОФИЛ ПРЕД КАМЕРАМА: Хрвати емитовали интервју са Ивицом Мишковићем - Осуђен сам на правди Бога (ВИДЕО)

Foto: Printskrin Jutjub/tvk3

Jedan hrvatski portal je objavio video-intervju sa Miškovićem, kojeg hrvatska policija neće izručiti BiH jer, kako su naveli, "nije bilo osnova za njegovo dalje zadržavanje, odnosno hapšenje s obzirom na to da je osoba i hrvatski državljanin".

Umesto sa lisicama na rukama, tako presuđenog pedofila mediji u Hrvatskoj snimaju i traže njegova objašnjenja, iako je on prema sudskim institucijama već kriv. Mišković je u banjalučkom sudu osuđen na četiri godine zatvora zbog polne zloupotrebe devetogodišnje devojčice, a sada se branio pred kamerama hrvatskog medija i opravdavao svoj beg iz Banjaluke, odnosno BiH.

- Pa kako neću pobeći, četiri godine osuđen na pravdi Boga. Nisam kriv. Nevin da ležim? Meni je lakše to sa slobode da rešim. Zašto da trpim nekog tamo - rekao je Mišković.

On je pred kamerama pojasnio kako je pobegao rekavši da je izašao kroz prozor, a u Hrvatsku je ušao na biciklu.

- Nisam nikoga potplatio, bio sam na sudu i pobegao kroz prozor. Na biciklu sam prešao granicu na crno. Vozio do Prijedora, Novog Grada i u Dvoru prešao granicu - kaže Mišković.

Bekstvo kroz prozor

IVICA Mišković je pobegao iz banjalučkog suda nakon izricanja prvostepene presude kojom je osuđen na četiri godine zatvora zbog zlostavljanja devojčice (9). Iako su dvojica sudskih policajaca bila u pratnji, Miškovića su ostavili u prostoriji samog sa sudskom policajkom, što je on iskoristio i na kraju pobegao kroz prozor.

On tvrdi da su tokom suđenja svi svedoci bili na njegovoj strani.

Korisnici u komentarima na društvenim mrežama kažu da treba ukinuti dvojno državljanstvo i Miškovića vratiti u BiH.

- Pod hitno ukinuti dvojna državljanstva, jedinu korist od njih imaju kriminalci, pedofili, seksualni prestupnici i političari uhljebi", jedan je od komentara. "Super, sad je došao u drugu državu da radi isto - piše drugi.

Građani su ogorčeni i zbog toga što mediji, kako kažu, reklamiraju pedofila.

- "I vi ga još reklamirate, treba ga kastrirati i onda među zatvorske bisere, a i sve takve poput njega, a tek one koji siluju vlastitu decu - naveo je jedan građanin na društvenim mrežama.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (1)

IZGUBIO SAM 400.000 EVRA, DUŽAN SAM JOŠ 80.000: Surova ispovest Aleksandra bivšeg kockara (VIDEO)