SELAK ZAHVALIO VUČIĆU! "Rekonstrukcija porodilišta u Banjaluci je izuzetno važan projekat"

Novosti online

20. 01. 2024. u 21:26

PREDSEDNIK SPS RS zhavalio se predsedniku Aleksandru Vučiću koji je na prezentaciji programa "Skok u budućnost - Srbija EXPO 2027" najavio da će Srbija finansirati obnovu porodilišta u Banjaluci.

СЕЛАК ЗАХВАЛИО ВУЧИЋУ! Реконструкција породилишта у Бањалуци је изузетно важан пројекат

Foto SPS RS

-Rekonstrukcija porodilišta na banjalučkom Kliničkom centru, koju je večeras najavio predsednik Srbije Aleksandar Vučić u dogovoru sa predsednikom Republike Srpske Miloradom Dodikom, jedan je od projekata koji će svakako obilježiti ovu godinu. Svi želimo da naša zemlja ima što više dece i zbog toga smatram izuzetno važnom ovakvu odluku koja će zasigurno doprineti da se majke, ali i novorođene bebe osećaju bolje, lepše i sigurnije, istakao je predsednik Socijalističke partije Srpske Goran Selak.

Selak je iskazao zahvalnost predsedniku Vučiću koji je kako kaže još jednom pokazao da misli na srpski narod sa obe strane Drine.

- Deca su naša budućnost i svaka majka koja na svet donese život zaslužuje samo najbolje. Srbija je još jednom pokazala da je uz Srpsku u svakom trenutku, a rekonstrukcija porodilišta u Banjaluci jedan je od prioriteta, koji je prepoznao i predsednik Vučić zbog čega mu dugujemo posebnu zahvalnost, ističe Selak.

BONUS VIDEO - ŠOJGU IZNEO PODATKE O KONTRAOFANZIVI Ukrajina izgubila 125.000 vojnika i 16.000 komada vojne tehnike

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Možete li da zamislite lepotu svakodnevice koja počinje na obali Save do koje stižete laganom šetnjom kroz jedinstvenu luksuznu pešačku zonu, a završava se ispijanjem vina na vašoj prostranoj terasi s pogledom na reku ili u vrhunskom restoranu do kog stižete peške? U istom danu ste s lakoćom obavili posao, odradili trening, uživali u kupovini novih komada garderobe najluksuznijih brendova u neposrednom komšiluku, a stigli ste i da sa decom provedete vreme u zelenilu, jer se sve što vam treba nalazi nadohvat ruke.

14. 05. 2024. u 10:00

Komentari (0)

ITALIJA U ŠOKU: Evo zbog koga je Janik Siner ostavio devojku (FOTO)