DIPLOMATSKA OFANZIVA SRPSKE: Dodik sutra u Antaliji sa Orbanom i Lavrovom

Novosti online

29. 02. 2024. u 18:23

PREDSEDNIK Republike Srpske Milorad Dodik sastaće se sutra na marginama Antalija diplomatskog foruma sa premijerom Mađarske Viktorom Orbanom i ministrom spoljnih poslova Rusije Sergejom Lavrovom.

ДИПЛОМАТСКА ОФАНЗИВА СРПСКЕ: Додик сутра у Анталији са Орбаном и Лавровом

Foto: Petar Milošević

Sastanak Dodika sa Orbanom predviđen je u 19.15 časova.

Dodik i srpski član Predsedništva BiH Željka Cvijanović učestvovaće na Antalija diplomatskom forumu, koji sutra počinje i trajaće do nedelje, 3. marta.

Planirano je da Dodik i Cvijanovićeva održe niz sastanaka na marginama Diplomatskog foruma u Antaliji, saopšteno je ranije iz kabineta predsednika Srpske.

(SRNA)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
STEPA KOD JEDRENA OSVETIO UGLJEŠU I VUKAŠINA: Pre 85 godina u Čačku preminuo vojvoda Stepa Stepanović, veliki srpski vojskovođa

STEPA KOD JEDRENA OSVETIO UGLjEŠU I VUKAŠINA: Pre 85 godina u Čačku preminuo vojvoda Stepa Stepanović, veliki srpski vojskovođa

BRIŽLjIVO upakovane dve nagorele voštanice i jedna raskošna osmanska sablja pronađene u skromnoj sobi Stepe Stepanovića posle njegove smrti 27. aprila 1929. otkrile su da veliki vojskovođa nije smatrao pobede na Ceru i Solunskom frontu najvažnijim bitkama koje je vodio, već osveta srednjovekovnih srpskih vitezova izginulih u Maričkoj bici.

28. 04. 2024. u 06:30

Komentari (0)

HITAN PRIJEM: Srđan Đoković primljen u Urgentni centar!