SRPSKI član Predsedništva BiH Milorad Dodik "zahvalio" se hrvatskom članu Željku Komšiću, za stavljanje na dnevni red odluke o tome da BiH prizna Kosovo i najavio da bi u četvrtak, 17. septembra, trebalo da bude održana redovna sednica Predsedništva, kao i dve vanredne na kojima bi bilo reči o pristupanju BiH inicijativi "mali šengen", kao i inicijativama o premeštanju Ambasade BiH u Izraelu iz Tel Aviva u Jerusalim i priznavanju samoproglašenog Kosova.

ban Kulin

10.09.2020. 02:02

Da se ne lažemo, da se pita isključivo samo sarajevska talibanija odavna bi od strane BiH Kosovo bilo priznato kao nezavisna država, jer je njima mržnja prema svemu što je srpsko srž njihovog nakaradnog poturičkog identiteta! I za kraj samo da podsetim, da askeri, janjičari, dahije i spahije nisu bili Turci, već genocidni muslimani iz Bosne: Aganlija, Kučuk Alija, Mula Jusuf, Mehmed aga Fočić, Mehmed beg Vidajić, Mehmed beg Kulenović, Hadži Mustaj beg Čavić, Sulejman paša Skopljak, Ali aga Rizvanbegović, Smail aga Čengić, Sinan paša i ostali teroristi nisu bili nikakvi Turci, već ovdašnji muslimani, uglavnom iz Bosne, svoj krvavi pir nad Srbima nastavili su i mnogo godina kasnije kao ustaško-muslimanske milicije, muslimanske žandarmerije i Handžar divizije, sve do Alijinih muĐahedina i njegove genocidne "Islamske deklaracije" iz 1970-e godine, da se ne zaboravi !!!

ban Kulin

10.09.2020. 10:47

@Demagogija istorija - Sve je tačno poture, druga stvar je to što tebi ne odgovara da se čuje istina o viševekovnim muslimanskim genocidima nad Srbima i ostalim hrišćanima sa ovih prostora.