GRADONAČELNIK BIJELJINE SE OPROSTIO OD IRINEJA: Patrijarh nas je napustio u teško vreme

V.M.

20. 11. 2020. u 11:46

S TUGOM smo saznali da je njegova svetost atrijarh Irinej preminuo, posle borbe sa bolešću koja danas ugrožava celo čovečanstvo.

ГРАДОНАЧЕЛНИК БИЈЕЉИНЕ СЕ ОПРОСТИО ОД ИРИНЕЈА: Патријарх нас је напустио у тешко време

Foto: Tanjug/Andrija Vukelić

Patrijarh nas je napustio u teško vreme, kako zbog epidemije, tako i zbog situacije u brojnim našim krajevima u kojim se srpski narod suočava sa nizom neizvesnosti, kada je poruka vere, ljubavi i nade koju Crkva pruža od suštinske važnosti za utehu i snagu da se izborimo sa svim izazovima, stoji u tekstu saučešća koje je Sinodu SPC i Eparhiji zvorničko tuzlasnkoj uputio Mićo Mićić, gradonačelnik Bijeljine.

Patrijarh Irinej je bio upravo primer duhovnosti, blagosti i odmerenosti kakva nam treba u sadašnjosti i budućnosti -ističe Mićić.

Sa vrom da će njegova reč i sve što je značio Crkvi i narodu ostati među nama i posle negovog odlaska, izražavamo vam najdublje saučešće zbog smrti patrijarha srpskog Irineja.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!