RUSKA uloga u Republici Srpskoj i BiH je konstruktivna i neosnovan je napad i pojedinih zemalja Zapada, ali i ostala dva člana Predsedništva, koji ističu da Rusija ima negativan uticaj na BiH, poručio je predsedavajući Predsedništva Milorad Dodik, uoči sutrašnje posete ruskog ministra spoljnih poslova, Sergeja Lavrova Srpskoj i BiH.

dsc

13.12.2020. 17:50

G. Dodik vi ste jak politicar, Srpski narod je uz vas i ne odustajte nikada od Rusije, huskaci rata ce pokusati da vas napadnu ali Srbija to nece dozvoliti da prekookeanska drzava to radi ponovo a izbeglice koje Nemacka vraca Srbiji su opasnost, dobro se opremite oruzjem svake vrste ni g. Putin nece gledati skrstenih ruku. Ostanite zdravo i veselo uz svoje Srbe koji ce ovog puta ici i dalje ako treba neka nas se plase olosi belosvetski. Povezite se i trazite odmah zastitu Rusije kao Belorusija.

Milan pavlovic

13.12.2020. 20:05

Samo veza jaka ili ujedinjenje svih Srba sa Srbijom itesna veza sa Ruskom i kineskom drzavom,sve drugo bi vodilo u ponovno vadzenje organa i ponovno bacanje bombi punjene osiromasenim uranijumom,kao i nikakva veza sa bivsim republikama osim ekonomskie saradnje i nista vise

Sparta

14.12.2020. 20:29

Mile brate , zovi nam braću Ruse na Manjaču.. Mogu Rusi na Manjači ostati za vijek vijekova.. da ne bude zabune, JA ISKLJUČIVO MISLIM NA VELIKU RUSKU BAZU NA MANJAČI !!! ??☝️ ŽIV BIO MILE, NAROD JE UZ TEBE !!! ☝️

prellee

14.01.2021. 16:56

Tako je Dodik, zašto se odreči Rusije. Rusija je naš provjereni prijatelj. To što Zapad želi Rusiju za neprijatelja , to je njihov loš naum. Zapad može i treba govoriti u svoje ime, a ne u ime Srpskog naroda. Zapad za to nema pravo, jer se nije potvrdio kao prijatelj našeg naroda, pogotovo zadnjih 30 godina. Mi želimo saradnju i sa vama i sa Rusijom. Mi nismo opterečeni nekim lošim namjerama kao vi, mi gledamo stvari mnogi slobodnije i bez zle namjere.