STANIVUKOVIĆ OBJAVIO "LIČNU KARTU" BANJALUKE: Sve informacije o zaposlenima dostupne građanima na sajtu (FOTO)

Novosti onlajn

04. 01. 2021. u 21:13

DRAŠKO Stanivuković, gradonačelnik Banjaluke, objavio je "ličnu kartu" Gradske uprave ovog grada.

СТАНИВУКОВИЋ ОБЈАВИО ЛИЧНУ КАРТУ БАЊАЛУКЕ: Све информације о запосленима доступне грађанима на сајту (ФОТО)

Foto: Printscreen/Facebook/Draško Stanivuković

On je na svom Fejsbuk nalogu podelio link na kojem se mogu videti podaci o osobama zapošljenim u ovoj instituciji, a gde nisu uključena javna preduzeća.

On je naveo da je u samo u Gradskoj upravo zaspoleno 788 osoba.

- Ovakvo stanje nas je dočekalo već prvog dana, ali obećali smo da ćemo naše proklamovane politike sprovoditi u delo. U narednom periodu nas očekuju reforme jednog ovakvog stanja i analize onoga što nam ovi podaci pokazuju - poručio je Stanivuković.

- Samo u Gradskoj upravi zaposleno je 788 osoba, a u tu cifru nisu uključena druga javna preduzeća, što je u konačnici ogroman broj - navodi.

- Pogledajte i procijenite sami ličnu kartu Gradske uprave - poručio je Stanivuković.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

NOVAK ĐOKOVIĆ GLEDA I NE VERUJE! Evo šta je Rafael Nadal upravo rekao o Noletu u Madridu