UVEK ISKREN: Uroš Živković o estradi, planovima i sportu (FOTO / VIDEO)

Dušan Cakić

15. 06. 2023. u 20:05

POPULARNI PEVAČ Uroš Živković je jedan od najangažovanijih pevača mlađe generacije i kada su u pitanju i nastupi, ali i privatna veselja.

УВЕК ИСКРЕН: Урош Живковић о естради, плановима и спорту (ФОТО / ВИДЕО)

Foto: Novosti

Po ugledu na legende naše muzičke scene, Živković teži da jednog dana kada se osvrne na svoju karijeru bude ponosan i ostavi trag koji će se pamtiti.

Foto: Novosti

- Dosta ljudi mi prognozira jedan veliki solistički koncert od 28. do 30. godine. Da će tada krenuti ti veliki koncerti i veliki nastupi, svi mi generalno težimo ka tome i mi sada dođemo u situaciju da radimo diskoteku gde bude 2.000 ljudi, meni se par puta desilo da mi zasuze oči samo mi prođe kroz glavu osam godina u četiri sekunde i bukvalno mi zasuze oči - ispričao je pevač.

Živković se trudi da za loše ljude ne mari iako se do sada mnogo puta razočarao.

- Jesam se razočarao naravno, ali svi mi imamo pored sebe starije ljude i one koji nas savetuju. Mada većina nas ide glavom kroz zid dok se sami ne udarimo, dok ne osetimo nešto na svojoj koži - objasnio je Uroš, a potom progovorio o svojoj porodici:

Foto: Novosti

- Mislim ja imam sjajne roditelje koji su me vaspitali kako treba i trudim se da ulažem taj novac u porodicu, ali i da obezbedim sebe da sutra mogu da uživam u životu. Ali svuda ima loših ljudi, gde ima para tu ima i loših ljudi, problema i razočarenja - priznao je Uroš.

Foto: Novosti

Kompletan intervju sa Urošem, pogledajte u videu ispod:

BONUS VIDEO:

UVEK SAM ISKRENA, NE UMEM DA SE PRETVARAM | Sa zvezdama na ti | Br. 14 | Milena Ćeranić

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

LETOVANJE OD 380 EVRA: Hit ponuda - avionom na 8, 11 ili 12 dana na ovoj destinaciji (FOTO)