EMIR ĐULOVIĆ: Svaka moja pesma ima svoju i posebnu priču (VIDEO)

Novosti onlajn

19. 06. 2023. u 15:45

MUZIČKA ZVEZDA Emir Đulović gost je petnaestog izdanja emisije "Sa zvezdama na ti".

ЕМИР ЂУЛОВИЋ: Свака моја песма има своју и посебну причу (ВИДЕО)

Foto: V. Danilov

Karijeru je započeo sa samo 15 godina, a sada sigurno, kako bi mnogi rekli nenametljivo, osvaja srca mnogih ljubitelja narodne muzike, posebno ženske populacije.

Foto: V. Danilov

- Nisam skandal-majstor, radim stihijski, lagano, ali sigurno. Generalno u životu spajam nespojivo. Svaka moja pesma ima svoju i posebnu priču. Svakom kolegi i koleginici zaista od srca želim sve najbolje, a publika je ta koja određuje pravila - ističe Emir i dodaje:

Foto: V. Danilov

- Godine rada, odricanja, putovanja, nespavanja, raznih stresova rezultat je današnje moje situacije. Oko mene se dešavaju jako čudne, ali i nekad iznenađujuće pozitivne stvari. U životu sam se uvek borio da budem pre svega čovek i da sam okružen takvim ljudima kao i saradnicima - objasnio je Emir.

Foto: V. Danilov

O svemu tome i o mnogim drugim stvarima govorio je kao gost petnaeste emisije "Sa zvezdama na ti", autora i voditelja Dušana Cakića.

Foto: V. Danilov

U nastavku, u videu ispod, na zvaničnom Jutjub kanalu "Večernjih novosti", pogledajte šta je još rekao popularni pevač.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Možete li da zamislite lepotu svakodnevice koja počinje na obali Save do koje stižete laganom šetnjom kroz jedinstvenu luksuznu pešačku zonu, a završava se ispijanjem vina na vašoj prostranoj terasi s pogledom na reku ili u vrhunskom restoranu do kog stižete peške? U istom danu ste s lakoćom obavili posao, odradili trening, uživali u kupovini novih komada garderobe najluksuznijih brendova u neposrednom komšiluku, a stigli ste i da sa decom provedete vreme u zelenilu, jer se sve što vam treba nalazi nadohvat ruke.

14. 05. 2024. u 10:00

Komentari (0)

REŠILI DA KAZNE - SAMI SEBE! Ova zemlja je povukla najluđi potez od uvođenja sankcija Rusima