PEVAČICA OTKRILA: Kako je izgubila kilograme nakon što se podvrgla operaciji želuca (VIDEO)

Dušan Cakić

20. 06. 2023. u 12:00

PEVAČICA Ivona Jovanović - Ivona JO u velikom intervjuu za "Novosti" govorila je o tome kako se podvrgla operaciji smanjenja želuca, nakon koje je izgubila veliki broj kilograma i o muzičkoj karijeri, uzme li se u obzir da je svoju muzičku karijeru započela u takmičenju "Zvezde Granda".

ПЕВАЧИЦА ОТКРИЛА: Како је изгубила килограме након што се подвргла операцији желуца (ВИДЕО)

Foto: N. Skenderija

Ivona je istakla da je zadovoljna kako prolazi nova i prva pesma "Bukvalno" koju prati neobičan spot, ali i zato što je autobiografska.

Foto: N. Skenderija

- Čekala sam da se poklope sve kockice i sigurna sam da je došao taj trenutak. Muzika je moj život, a ja i imam prevelika očekivanja. Svesna sam svojih mogućnosti, hrabrosti i borbe. Znam da je javna scena krcata, ali pronašla sam se u tome. Mogu sve da istrpim. Ponavljam, zbog muzike spremna sam na sve - objasnila je Ivona.

Foto: N. Skenderija

Pevačica je otvorila dušu o svom životu, borbama, iskušenjima, ali i željama koje je ostvarila i koje želi da joj se obistine. Dugo je tragala za ozbiljnim saradnicima, radila je i radi koncerte i maksimalno se posvetila svirkama i novom početku.

Foto: N. Skenderija

O svemu tome, ali i o mnogim drugim stvarima razgovarala je sa novinarom Dušanom Cakićem.

Foto: N. Skenderija

Kompletan veliki intervju sa Ivonom pogledajte u videu ispod:

U nastavku pogledajte i poslušajte Ivoninu prvu pesmu "Bukvalno" i spot za nju.

BONUS VIDEO:

U ŽIVOTU SPAJAM NESPOJIVO | Sa zvezdama na ti | Br. 15 | Emir Đulović

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dve zvezde – jedno spektakularno veče!  Da zagreje i preokrene budućnost

Dve zvezde – jedno spektakularno veče! Da zagreje i preokrene budućnost

Reflektori srpske prestonice sinoć su bili upereni u dve zvezde - legendarnog Zdravka Čolića i zaista jedinstvenu, potpuno novu zvezdu među uređajima za zagrevanje duvana - Ploom! U prepunoj hali 5 Beogradskog sajma, pred više od 1.500 ljudi i uz dobro poznate hitove kao što su "Ti si mi u krvi", "Čija je ono zvezda“ i "Tebe čuvam za kraj", JTI, prva i jedna od najvećih japanskih investicija i cigaretna kopanija broj jedan u Srbiji, lansirala je Ploom X Advanced - najsavremeniji uređaj za zagrevanje duvana sa inovativnom i jedinstvenom HeatFlow tehnologijom usavršenom u Japanu.

10. 05. 2024. u 16:45

Komentari (0)

PROROČANSTVO SE ISPUNILO: Neka se Zapad spremi! On je novi ruski ministar sporta - želi da okreči Kremlj u belo i vrati Julijanski kalendar