TRAGIČNA SUDBINA POZNATOG GLUMCA: Nestao pre pet meseci, u planinskoj oblasti gde mu se izgubio trag pronađeni ljudski ostaci

Tanjug

25. 06. 2023. u 08:19

PLANINARI su pronašli ljudske ostatke u planinskom području u južnoj Kaliforniji, gde je pre pet meseci nestao glumac Džulijan Sends, saopštile su vlasti.

ТРАГИЧНА СУДБИНА ПОЗНАТОГ ГЛУМЦА: Нестао пре пет месеци, у планинској области где му се изгубио траг пронађени људски остаци

Foto: Printskrin/Youtube/Stony Brook University

Telo, koji je u planinskoj divljini otkriveno u subotu u blizini planine Boldi, prevezeno je u kancelariju mrtvozornika na identifikaciju, navodi se u saopštenju šerifa okruga San Bernardino, ali detalji za sada nisu dostupni, prenosi AP.

Sands, strastveni planinar, nestao je 13. januara na usponu ka vrhu koji se uzdiže na 3.048 metara, istočno od Los Anđelesa.

- Nastavljamo da čuvamo Džulijana u našim srcima sa svetlim sećanjima na njega kao na divnog oca, muža, istraživača, zaljubljenika u svet prirode i umetnosti, kao i na originalnog izvođača - navodi se u saopštenju.

Sends (65), glumac rođen u Britaniji, najpoznatiji je po ulozi u filmu "Soba sa pogledom" iz 1985. godine.

Oženjen je novinarkom Evgenijom Čitkovic i ima troje odrasle dece.

Serija potraga za Sandsom traje od 17. juna, saopštile su vlasti.

BONUS VIDEO: BEZ KONTROLE - Sara Jo ostvarila svoj najveći san

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dve zvezde – jedno spektakularno veče!  Da zagreje i preokrene budućnost

Dve zvezde – jedno spektakularno veče! Da zagreje i preokrene budućnost

Reflektori srpske prestonice sinoć su bili upereni u dve zvezde - legendarnog Zdravka Čolića i zaista jedinstvenu, potpuno novu zvezdu među uređajima za zagrevanje duvana - Ploom! U prepunoj hali 5 Beogradskog sajma, pred više od 1.500 ljudi i uz dobro poznate hitove kao što su "Ti si mi u krvi", "Čija je ono zvezda“ i "Tebe čuvam za kraj", JTI, prva i jedna od najvećih japanskih investicija i cigaretna kopanija broj jedan u Srbiji, lansirala je Ploom X Advanced - najsavremeniji uređaj za zagrevanje duvana sa inovativnom i jedinstvenom HeatFlow tehnologijom usavršenom u Japanu.

10. 05. 2024. u 16:45

Komentari (0)

PROROČANSTVO SE ISPUNILO: Neka se Zapad spremi! On je novi ruski ministar sporta - želi da okreči Kremlj u belo i vrati Julijanski kalendar