RAZMIŠLJAMO O JOŠ JEDNOM DETETU: Sloba Radanović progovorio o roditeljstvu i veri

Novosti onlajn

18. 07. 2023. u 17:15

PEVAČ Sloba Radanović ostvario se u ulozi oca, a kako kaže, ostala mu je još jedna želja.

РАЗМИШЉАМО О ЈОШ ЈЕДНОМ ДЕТЕТУ: Слоба Радановић проговорио о родитељству и вери

Foto: Printskrin Instagram/slobaradanovic

Naime, Sloba ističe da mu je želja da dece bude što više i da je to jedini spas.

- Bože zdravlja, biće još. Samo da nas je što više, da se množimo i rađamo, to nam je jedini spas. Već sam razgovarao sa Jelenom o tome, imamo u planu da napravimo još dece, bar još jedno - rekao je Sloba na samom početku.

Foto: Printskrin Instagram/slobaradanovic

Sloba se dotakao i svadbe.

- O venčanju nismo još konkretno pričali, sve smo to već obavili, ali napravićemo proslavu, jedno malo druženje, bićete obavešteni - istakao je on.

Radanović je otkrio i kako se snalazi u ulozi oca.

- Nije teško, navikao sam, kao da mi je peto dete. Sve redom radim, Jelena mi kaže da sam kao majka. Ne bi se plašila da ga ostavi samog sa mnom na godinu dana - rekao je kroz smeh.

Foto: Printskrin Instragram/slobaradanovic

Pričest i približavanje vere sinu mu je nešto najbitnije.

- Kada spoznaš veru na pravi način, sve u životu ide mnogo lakše. Sve teške trenutke bolje podnosiš, a u onim najlepšim kada misliš da si se vinuo u nebesa, ostaneš na zemlji. Dovede te u pravi red - iskren je folk pevač.

Sloba je istakao da nema nameru da bude strog roditelj.

- Neću zabranjivati stvari, vodiću računa kakav sadržaj gleda na internetu, trudiću se da mu je telefon što manje dostupan, kao i televizor, da izađe napolje da se igra sa decom - rekao je on.

(Telegraf.rs)

BONUS VIDEO:

REČ "EKSKLUZIVA" IMA MNOGO ZNAČENjA | Sa zvezdama na ti | Br. 19 | Jelena Bašić

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
STEPA KOD JEDRENA OSVETIO UGLJEŠU I VUKAŠINA: Pre 85 godina u Čačku preminuo vojvoda Stepa Stepanović, veliki srpski vojskovođa

STEPA KOD JEDRENA OSVETIO UGLjEŠU I VUKAŠINA: Pre 85 godina u Čačku preminuo vojvoda Stepa Stepanović, veliki srpski vojskovođa

BRIŽLjIVO upakovane dve nagorele voštanice i jedna raskošna osmanska sablja pronađene u skromnoj sobi Stepe Stepanovića posle njegove smrti 27. aprila 1929. otkrile su da veliki vojskovođa nije smatrao pobede na Ceru i Solunskom frontu najvažnijim bitkama koje je vodio, već osveta srednjovekovnih srpskih vitezova izginulih u Maričkoj bici.

28. 04. 2024. u 06:30

REZOLUCIJOM O SREBRENICI PRIKRIVAJU SVOJE ZLOČINE: Nemačka istorijski falsifikat potura na godišnjicu oslobođenja Dahaua, fabrike smrti

REZOLUCIJOM O SREBRENICI PRIKRIVAJU SVOJE ZLOČINE: Nemačka istorijski falsifikat potura na godišnjicu oslobođenja Dahaua, fabrike smrti

NEMAČKA koja je glavni sponzor sarajevske „Rezolucije o Srebrenici“ pokušava da progura taj cinični istorijski falsifikat kroz Generalnu skupštinu UN u vreme jedne tragične godišnjice, oslobođenja koncentracionog logora Dahau, nespornog svedočanstva o najvećem genocidnom programu u istoriji čovečanstva čiji je autor – Nemačka.

28. 04. 2024. u 07:00

Komentari (1)

NOVAK ĐOKOVIĆ GLEDA I NE VERUJE! Evo šta je Rafael Nadal upravo rekao o Noletu u Madridu