Spektakularna serija „Ženskaroš“ osvojila svet do sada neviđenom sudbinom!

Novosti online

19. 07. 2023. u 10:00

PRIČA će vas prikovati za male ekrane! Serija „Ženskaroš“ bila je najgledanija prošle godine u Turskoj, sa rejtingom koji nije viđen godinama unazad. Naslov se nastavio snažno u 2023. i nastavlja da se rangira kao dramska serija broj jedan u zemlji svake nedelje.

Спектакуларна серија „Женскарош“ освојила свет до сада невиђеном судбином!

Foto: HappyTV

SERIJA „ŽENSKAROŠ“ ĆE VAS PARALISATI NEVEROVATNOM PRIČOM: Hemija na ekranu

Od premijere u septembru prošle godine, serija je licencirana za više od 35 teritorija širom sveta.

Emiteri u Švedskoj i Finskoj licencirali su prava za emitovanje serije u svojim regionima. Ovo je, prema svim merilima, zvanično postala prva turska drama koju je komercijalni emiter preuzeo u Švedskoj, a zatim i u Finskoj.

Foto: HappyTV

- Oduševljeni smo što smo ponovo na čelu dovođenja turske drame novoj publici. Dosadašnji izuzetan uspeh „Ženskaroša“ čini ga lakim izborom za emitere koji žele da testiraju nešto novo – kaže Melis Hamamdžoglu, direktorka za nabavku digitalnih medija i prodaju sadržaja, MENA, Indija, Pakistan i Zapadna Evropa.

Podsećamo, „Ženskaroš“ je porodična drama koja priča o dve sestre, Sejran i Suni, čiji se putevi ukrštaju sa zlatnim dečakom Feritom. Životi dve sestre se zauvek menjaju kada Ferit odluči da se uda za Sejran umesto za Sunu. Sejran će biti nova nevesta u porodici punoj izdaja, laži i tajni, dok će Suna početi da pravi planove za osvetu, kako bi povratila svoju ukradenu budućnost. U seriji igraju Afra Saračoglu, Mert Ramazan Demiri, Četin Tekindor.

Najnovija dešavanja u vezi sa vašom omiljenom serijom koja će vas opčiniti možete pratiti na našoj Fejsbuk grupi Ženskaroš Happy tv serija i Instagram stranici.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
STEPA KOD JEDRENA OSVETIO UGLJEŠU I VUKAŠINA: Pre 85 godina u Čačku preminuo vojvoda Stepa Stepanović, veliki srpski vojskovođa

STEPA KOD JEDRENA OSVETIO UGLjEŠU I VUKAŠINA: Pre 85 godina u Čačku preminuo vojvoda Stepa Stepanović, veliki srpski vojskovođa

BRIŽLjIVO upakovane dve nagorele voštanice i jedna raskošna osmanska sablja pronađene u skromnoj sobi Stepe Stepanovića posle njegove smrti 27. aprila 1929. otkrile su da veliki vojskovođa nije smatrao pobede na Ceru i Solunskom frontu najvažnijim bitkama koje je vodio, već osveta srednjovekovnih srpskih vitezova izginulih u Maričkoj bici.

28. 04. 2024. u 06:30

REZOLUCIJOM O SREBRENICI PRIKRIVAJU SVOJE ZLOČINE: Nemačka istorijski falsifikat potura na godišnjicu oslobođenja Dahaua, fabrike smrti

REZOLUCIJOM O SREBRENICI PRIKRIVAJU SVOJE ZLOČINE: Nemačka istorijski falsifikat potura na godišnjicu oslobođenja Dahaua, fabrike smrti

NEMAČKA koja je glavni sponzor sarajevske „Rezolucije o Srebrenici“ pokušava da progura taj cinični istorijski falsifikat kroz Generalnu skupštinu UN u vreme jedne tragične godišnjice, oslobođenja koncentracionog logora Dahau, nespornog svedočanstva o najvećem genocidnom programu u istoriji čovečanstva čiji je autor – Nemačka.

28. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!