GLAVNI JUNAK iz serije „BRAČNI TROUGAO“ obeležio i horoskop – OD UTORKA DO PETKA U 21.30 SAMO NA HAPPY TV!

Promo

20. 07. 2023. u 16:00

Glavni junak iz serije „Bračni trougao” obeležio i horoskop.

ГЛАВНИ ЈУНАК из серије „БРАЧНИ ТРОУГАО“ обележио и хороскоп – ОД УТОРКА ДО ПЕТКА У 21.30 САМО НА HAPPY TV!

Foto: BSC HAPPY

Koji horoskopski znaci najviše varaju, a koje svi obmanjuju… Upućeni u znake Zodijaka, kunu se da neverni Volkan, iz serije „Bračni trougao” ima jedan od onih znakova koji – mirišu na prevaru. A muškarci koji prema zvezdama i planetama ne mogu da se zasite prevare, tokom celog života, obično su rođeni u znaku Ovna, Blizanaca ili Vage.

Da se razumemo, da je Volkan iz serije „Bračni trougao”, definitivno bi bio Ovan, loš u odanosti, verovatno mora da bude slepo zaljubljen u nekog drugog da bi vas zbunio ili prevario. Ovan, koji baš i ne voli veze i zbog toga obično ima kratkotrajne veze, često izbegava zaljubljivanje i vezu. To ponekad može ukazivati na to da Ovan ide putem neverstva čak i da potkopa vezu.

Foto: BSC HAPPY

Blizanci, koji su uvek zbunjeni u vezi, imaju malo poteškoća u donošenju odluka. Po prirodi otvoreni za istraživanje, njih više privlače žene ili muškarci koje ne poznaju. To može da izazove neke probleme u smislu lojalnosti.

Vage, koje su po prirodi kodirane oko ‘flertovanja’, verovatno ne bi mogle ni da putuju dvesta metara ako prebroje trenutke kada prestanu da flertuju! Potpuni rob pažnje, Vage mogu odmah da se okrenu oko svih i svega što vide u interesu. Na isti način, Vage koje nekako dobiju ono sa čime žele da flertuju nisu verne, ako nisu zaljubljene. Drugim rečima, Vage ne mogu da budu verne nijednoj vezi koju ne vole.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
STEPA KOD JEDRENA OSVETIO UGLJEŠU I VUKAŠINA: Pre 85 godina u Čačku preminuo vojvoda Stepa Stepanović, veliki srpski vojskovođa

STEPA KOD JEDRENA OSVETIO UGLjEŠU I VUKAŠINA: Pre 85 godina u Čačku preminuo vojvoda Stepa Stepanović, veliki srpski vojskovođa

BRIŽLjIVO upakovane dve nagorele voštanice i jedna raskošna osmanska sablja pronađene u skromnoj sobi Stepe Stepanovića posle njegove smrti 27. aprila 1929. otkrile su da veliki vojskovođa nije smatrao pobede na Ceru i Solunskom frontu najvažnijim bitkama koje je vodio, već osveta srednjovekovnih srpskih vitezova izginulih u Maričkoj bici.

28. 04. 2024. u 06:30

REZOLUCIJOM O SREBRENICI PRIKRIVAJU SVOJE ZLOČINE: Nemačka istorijski falsifikat potura na godišnjicu oslobođenja Dahaua, fabrike smrti

REZOLUCIJOM O SREBRENICI PRIKRIVAJU SVOJE ZLOČINE: Nemačka istorijski falsifikat potura na godišnjicu oslobođenja Dahaua, fabrike smrti

NEMAČKA koja je glavni sponzor sarajevske „Rezolucije o Srebrenici“ pokušava da progura taj cinični istorijski falsifikat kroz Generalnu skupštinu UN u vreme jedne tragične godišnjice, oslobođenja koncentracionog logora Dahau, nespornog svedočanstva o najvećem genocidnom programu u istoriji čovečanstva čiji je autor – Nemačka.

28. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

HITAN PRIJEM: Srđan Đoković primljen u Urgentni centar!