KATARINA ŽIVKOVIĆ: Boju kose sam promenila sasvim spontano, a dugo i temeljno radim novi album (FOTO/VIDEO)

Dušan Cakić

13. 08. 2023. u 20:15

FOLK ZVEZDA Katarina Živković sinoć je nastupala na jednom beogradskom splavu, gde je svojim dolaskom i nastupom oduševila publiku i sve prisutne.

КАТАРИНА ЖИВКОВИЋ: Боју косе сам променила сасвим спонтано, а дуго и темељно радим нови албум (ФОТО/ВИДЕО)

Foto: Novosti

Katarina je ovih dana sve iznenadila promenom boje kose, a mnogi kažu da izlgeda mlađe i lepše.

Foto: Novosti

- Poznata sam po tome što volim da menjam imidže, da eksprerimentišem da kosom i sa dužinom. Aposolutno se ništa nije dogodilo drastično u mom životu da bih promenila boju, već želim da sam drugačija. Velike životne odluke mene teraju da promenim nešto drugo - životno, a ne kosu - kaže Kaća na početku razgovora.

Foto: Novosti

Folk zvezda je istakla da uveliko radi i priprema novi, treći studijski album, ali ne želi da zadaje sebi rokove i najavljuje izlazak dok, kako sama kaže - ne bude kompletiran ceo projekat.

- Želim da upravo sa "Novostima" podelim da album se priprema, nisam stala - radi se i dalje, kada će sve biti gotovo, ne znam - rekla je i dodala:

Foto: Novosti

- Plakaćete, plakaćemo... Plakala sam dok sam ih snimala. Ima dosta biografskih momenata i humorističnih pesma i spotova, biće nešto što je veliko i unukatno od mene. Otpevala sam više pesama, snimila i snimam spotove i temeljno se posvećujem tome - ističe Katarina.

Foto: Novosti

Kaća ovog leta radi punom parom, te govori da je spisak njenih nasutpa i te kako dug, ali Katarini je posebno drgao što je na listi i nastup u njenom rodnom gradu - Leskovcu, kome se baš raduje.

- Iskreno se radujem i zato što posle više od godinu dana pevam u mom Leskovcu, jer je u pitanju moj grad, moji ljudi - moji leskovčani. Imam malu pozitvnu tremu, ali znam da će biti super. Takođe, slobodno ću reći da će to biti u jednoj od najbonjih diskotetka u regionu - završava folk zvezda.

Foto: Novosti

Kompletan intervju sa Katarinom, kao i atmosferu sa nastupa pogledajte u nastavku, u videu ispod:

BONUS VIDEO:

THE BEST OFF | Sa zvezdama na ti | Br. 21

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Možete li da zamislite lepotu svakodnevice koja počinje na obali Save do koje stižete laganom šetnjom kroz jedinstvenu luksuznu pešačku zonu, a završava se ispijanjem vina na vašoj prostranoj terasi s pogledom na reku ili u vrhunskom restoranu do kog stižete peške? U istom danu ste s lakoćom obavili posao, odradili trening, uživali u kupovini novih komada garderobe najluksuznijih brendova u neposrednom komšiluku, a stigli ste i da sa decom provedete vreme u zelenilu, jer se sve što vam treba nalazi nadohvat ruke.

14. 05. 2024. u 10:00

Komentari (0)

VELIKI FUDBALSKI HAOS: Mančester siti ne može da igra u Ligi šampiona?!