BRAT IVANE PAVKOVIĆ PRAVI LEPOTAN: Evo kojim zanimanjem se bavi daleko od očiju javnosti

Novosti onlajn

17. 08. 2023. u 23:55

PEVAČICA Ivana Pavković, u skladnom je braku sa kolegom Petrom Mitićem, sa kojim ima starijeg sina Vujadina, a prošle godine je na svet donela i blizance, Vuka i Vojina.

БРАТ ИВАНЕ ПАВКОВИЋ ПРАВИ ЛЕПОТАН: Ево којим занимањем се бави далеко од очију јавности

Foto: Printskrin Instagram/ivanapavkovic

Njih dvoje su retki par koji se uvek pojavljuje zajedno u javnosti, te i važe za jedan od najskladnijih brakova na estradi.

Foto: Peintskrin/Instagram/ivanapavkovic

Dok su njih dvoje veoma popularni, sestra pevačice je povezana sa medijima, dok brat nije. Ivanina sestra je fotograf u jednom mediju, dok je njen brat stjuard, koji kada je bila situacija sa korona virusom vreme je provodio u Srbiji, a najviše sa sestrićem Vujadinom.

Kako saznaju mediji, pevačicinog sina, često čuva i njen brat Milan, dok pevačica, kao i njen izabranik obavljaju svoje poslove. Zbog prirode svog posla, Milan je često na poslovnim putovanjima, te mu zasigurno najteže pada odvojenost od porodice, ali i sestrića koji su sada brojniji.

(Srbija danas.rs)

BONUS VIDEO:

THE BEST OFF | Sa zvezdama na ti | Br. 21

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dve zvezde – jedno spektakularno veče!  Da zagreje i preokrene budućnost

Dve zvezde – jedno spektakularno veče! Da zagreje i preokrene budućnost

Reflektori srpske prestonice sinoć su bili upereni u dve zvezde - legendarnog Zdravka Čolića i zaista jedinstvenu, potpuno novu zvezdu među uređajima za zagrevanje duvana - Ploom! U prepunoj hali 5 Beogradskog sajma, pred više od 1.500 ljudi i uz dobro poznate hitove kao što su "Ti si mi u krvi", "Čija je ono zvezda“ i "Tebe čuvam za kraj", JTI, prva i jedna od najvećih japanskih investicija i cigaretna kopanija broj jedan u Srbiji, lansirala je Ploom X Advanced - najsavremeniji uređaj za zagrevanje duvana sa inovativnom i jedinstvenom HeatFlow tehnologijom usavršenom u Japanu.

10. 05. 2024. u 16:45

Komentari (0)

NEVIĐEN HAOS: Potukli se Kilijan Mbape i superbogati gazda PSŽ-a?!