MUZIČKIM VREMEPLOVOM KROZ 42 GODINE KARIJERE: Kiki Lesendrić i Piloti održali koncert u Beogradu (FOTO)

Dušan Cakić

03. 11. 2023. u 23:50

ZORAN KIKI LESENDRIĆ i njegova grupa "Piloti" održali su večeras dugo očekivani veliki beogradski koncert u mts Dvorani, kojim su zaokružili svoje postojanje na muzičkoj sceni dugo 42 godine.

МУЗИЧКИМ ВРЕМЕПЛОВОМ КРОЗ 42 ГОДИНЕ КАРИЈЕРЕ: Кики Лесендрић и Пилоти одржали концерт у Београду (ФОТО)

Foto: ATA images

Kiki je baš kako je i najavljivao, večeras sa svojim uigranim timom, pred punom salom, isprobao akustičnost i sve performanse, atmosferu zajedno sa publikom i dobro probranim repertoarom - doveo do usijanja.

Foto: ATA images

 Ispunio je reč Lesendrić da će se vratiti starom zvuku, te su se nizali hitovi: "Čini mi se", "Rat i mir" - duet koji je nekada snimio sa Viktorijom i večeras izveo sa pevačicom Ologom Vulović, "Ptica", "Kada sanjamo", a smenjivale su se pesme iz kasnijeg perioda benda, kao i one sa poslednjeg albuma "Mali tragovi na nebu".

Foto: ATA images

Orili su se hitovi duetskom pevanju Kikija i publike: "Negde duboko tu", "Neverna si", "Pijana noć", "Đavo", "Sećam se te godine", "Kako si lepa", "Neverna si", a publika je posebnu emociju ispoljila izvođenjem poslednje pesme "Zaboravljeni", koja se gromoglasno orila.

Foto: ATA images

Da publika jeste dobila nešto što do sada nije, a što je bend obećao, bilo je iznenađenje u vidu gudača, koji su pratili pojedine numere iz opusa Pilota.

Foto: ATA images

Iako uz spremljenu set listu, bend je sebi dozvolio i male improvizacije i spontanost, kada bi se bend obraćao beogradskoj publici kojoj dugo nije priredio ovakav koncert, kao i nekoliko bisova.

Foto: ATA images

Ubrzao se tako u nekim momentima kurs kretanja koncerta, što je stvorilo posebnu dinamiku.

 

BONUS VIDEO:

"NOVOSTI" INTERVJU: Aca Regina otkrio sve o saradnji sa Filharmonijom

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Možete li da zamislite lepotu svakodnevice koja počinje na obali Save do koje stižete laganom šetnjom kroz jedinstvenu luksuznu pešačku zonu, a završava se ispijanjem vina na vašoj prostranoj terasi s pogledom na reku ili u vrhunskom restoranu do kog stižete peške? U istom danu ste s lakoćom obavili posao, odradili trening, uživali u kupovini novih komada garderobe najluksuznijih brendova u neposrednom komšiluku, a stigli ste i da sa decom provedete vreme u zelenilu, jer se sve što vam treba nalazi nadohvat ruke.

14. 05. 2024. u 10:00

Komentari (0)

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove