POKIDAO NA FILMU I KONCERTU: Aca Lukas na bioskopskoj premijeri o svom životu i tradicionalnoj rođendanskoj žurci (FOTO/VIDEO)

Dušan Cakić

04. 11. 2023. u 08:05

SINOĆ u "Štark Areni" održana je premijera filma po motivima iz života folk zvezde Ace Lukasa pod nazivom "Pokidan", a nakon iste veliki tradicionalni rođendanski koncert.

ПОКИДАО НА ФИЛМУ И КОНЦЕРТУ: Аца Лукас на биоскопској премијери о свом животу и традиционалној рођенданској журци (ФОТО/ВИДЕО)

Foto: I. Marinković

Koncert pod simobličnim nazivom "Pokidan" kako se zove i film, a čuvenog pevača pratio je Folk Haus bend. Koncert je započeo velikim hitom "Nisam preživeo", a zatim su se ređale i ostale pesme uz sjajnu podršku Acinih fanova.

Foto: I. Marinković

Atmosfera na koncertu je bila uzavrela, a publika je sa Lukasom pevala od prve do poslednje numere. Kako bi mu pružili podršku, na ovom događaju pojavile su se brojne poznate ličnosti, ali i porodica.

Foto: I. Marinković

Acini fanovi su svog kralja nagrađivali ovacijama, a ekipa "Večernjih novosti", sačekala ga je iza bine, kako bi sa njim prva podelila utiske nakon filma i koncerta.

Foto: I. Marinković

- Lepo mi je, gledao sam film. Sigurno da je izazvao dobre reakcije. Imao sam veću tremu za film, nego za koncert. Za rođendan nikad ništa sebi ne poželim. Šta želim, to i učinim. Ćerka Viktorija mi je prva čestitala rođendan - rekao je pevač, pa otkrio zbog čega njegov lik nije tumačio u filmu njegov sin, pošto su slika i prilika.

Foto: I. Marinković

- Moj sin nije glumac. Nismo tražili da neko liči na mene. Čak se niko ne zove kao ja, ovo nije autobiografski film, već film po motivima života, tu postoje stvari koje su stvarne, kao i scene u svakom filmu. Ima scena u kojoj plačem. Mladenu sam rekao da je maestralan glumac. To sam znao i pre toga, ali ovo je njegovo životno delo do sada. Publika će se smejati sa mnom - rekao je Aca.

Foto: I. Marinković

Po knjizi Vanje Bulića

FILM "Pokidan" nastaje po motivima života muzičke zvezde Aleksandra Vuksanovića poznatijeg kao Aca Lukas i demistifikuje sve detalje iz njegovog privatnog i profesionalnog segmenta života. Glavnog lika, Peđu Kovača tumači Mladen Sovilj, a u glavnim ulogama će se naći i glumci Ivan Đorđević, Vesna Stanojević, Marija Pikić, Andrija Kuzmanović, Mima Karadžić, Jovo Maksić, Radoje Čupić i mnogi drugi. Ovaj film rađen je i po knjizi "To sam ja", objavljenoj 2021. godine, a koju je pisao Vanja Bulić.

Foto: I. Marinković

Kompletnu atmosferu sa koncerta, kao i sa premijere filma, pogledajte u nastavku, u videu ispod:

 

BONUS VIDEO:

"NOVOSTI" INTERVJU: Aca Regina otkrio sve o saradnji sa Filharmonijom

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

KNAUS: Francuska i Nemačka blokiraju glasanje o Prištini u Savetu Evrope, Vučić efektno apelovao na Makrona