PLAŠILI SU SE MOJE REAKCIJE: Dejan Matić proživeo pakao na rođenoj svadbi (VIDEO)

Novosti onlajn

21. 11. 2023. u 23:55

IAKO ne voli da otkriva previše detalja iz privatnog života, pre više od deset godina je Dejan Matić na svadbi proživeo najgori trenutak koji ne može da zaboravi.

ПЛАШИЛИ СУ СЕ МОЈЕ РЕАКЦИЈЕ: Дејан Матић проживео пакао на рођеној свадби (ВИДЕО)

Foto: ATA images

Naime, umesto da mu to bude najlepši dan u životu jedan deo veselja mu nikako nije prijao.

Foto: ATA images

– 2012. godine kad sam ja stao na „ludi kamen“, bilo je 750 ljudi i slikanje je trajalo 2 i po do 3 sata. To mi je najteže bilo. I kaže moj prijatelj Goran Šljivić, koji je među 5 na estradi mojih najboljih „ja sam se samo plašio mladoženje i njegove reakcije“. Tako da ove pripreme su ništa, prošao sam najgore – rekao je Dejan i dodao:

– Ali to je bio jedan od mojih najlepših dana u mom životu. Bila su još dva lepša. To je 17. decembar 2012. i 21. marta 2015. kada su se rodili Zoran i Konstantin. Možda bude još tih najlepših dana, videćemo.

Foto: ATA images

Matić je istakao i da najviše voli da provodi vreme sa porodicom u Grčkoj gde poseduje nekretninu.

– Prošle godine mi je to bio neki ventil, nisam nešto dugo bio, ali to što sam bio, bilo je jako kvalitetno. Ja recimo, dođem, raspakujem i kažem, ajmo momci, ajmo u vodu. Kaže žena, pa pola deset uveče, nema veze. Zoran je recimo imao nepune dve i po godine. I mi plivamo bez mišića do bova i nazad za sladoled– objašnjava Deki.

Foto: ATA images

Pevač je nedavno otkrio i da li namerava da se vrati iz Beča, gde živi godinama, u srpsku prestonicu.

– Ja sam privatno u Beču, a poslovno sam u Beogradu. Kako ima puno posla sve sam manje u Beču, ali odvojim tih par dana da se posvetim porodici i dečacima i da učestvujem u njihovom odrastanju tako da sam nekako spojio lepo i korisno. Mislim i da imam mnogo više vremena da se posvetim njima tamo nego što bih imao u Beogradu. Balansiram i dobro mi ide – ispričao je Dejan.

Šta je još Dejan rekao, pogledajte u videu ispod:

BONUS VIDEO:

"NOVOSTI" INTERVJU: Aca Regina otkrio sve o saradnji sa Filharmonijom

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

MRAČNA STRANA ISTINE: U Ukrajini ubijen dvostruki šampion Evrope - ružne prošlosti