NOSI TITULU KRALJICE VESELJA: Marija Lukić zna više od milion pesama

Dušan Cakić

22. 11. 2023. u 21:27

Marija Lukić novom pesmom "Titula" privukla ne ogromnu pažnju javnosti, a sada smo saznali i zbog čega ovo atraktivnu crnku zovu i kraljicom veselja.

НОСИ ТИТУЛУ КРАЉИЦЕ ВЕСЕЉА: Марија Лукић зна више од милион песама

Foto: Nenad Neksi Jakovljević

Naime, jedna od retkih pevačica koja zna više od milion pesama, pa na veseljima pored svojih hitova peva pesme svojih koleginica, ali i kolega.

Foto: Nenad Neksi Jakovljević

- Tačno je da znam sve moguće žanrove i baš dosta pesama, više od milion. Jednostavno je kada voliš svoj posao kao i ja onda ga radiš kako i treba. Čim čujem pesmu upamtim je, ne čitam tekstove na nastupima, sve imam u glavi- kaže pevačica i dodaje da rado peva i muške pesme za razliku od svojih koleginica:

Foto: Nenad Neksi Jakovljević

 Pevati numere koje izvode muškarci mnoge koleginice izbegavaju, ali ja ne. Zaista mi ništa nije naporno uživam na svojim nastupima i sve to radim lako i sa puno žara. Jednostavno svojim repertoarom i svojom energijom pokrivam sve vrste zabava od svadbi i krstenja, rođenja, rođendana do klubova sa modernih pesmama koji se slusaju sirom Srbije i Balkana - istakla je Marija Lukić koja vredno radi na svojim pesmama te tako uskoro očekujemo i njen prvi album.

U nastavku pogledajte i poslušajte novu Marijinu pesmu u spot "Titula:

BONUS VIDEO:

"NOVOSTI" INTERVJU: Aca Regina otkrio sve o saradnji sa Filharmonijom

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

SKANDAL U UJEDINJENIM NACIJAMA: Pogledajte šta je učinio predstavnik Izraela (VIDEO)