LJUBAV JE NA KRAJU BILA JAČA OD SVEGA: Šaban Šaulić za života otkrio kako je bio neveran supruzi Gordani

Novosti onlajn

29. 11. 2023. u 22:40

ŠABAN Šaulić je važio za mirnog i tihog čoveka, za osobu punu ljubavi i osećanja, a posebno prema supruzi Gordani.

ЉУБАВ ЈЕ НА КРАЈУ БИЛА ЈАЧА ОД СВЕГА: Шабан Шаулић за живота открио како је био неверан супрузи Гордани

Foto: Nenad Živanović

Međutim, kao čovek od krvi i mesa, znao je da podlegne iskušenjima, pa je, kako je i sam priznao, svoju životnu saputnicu i veliku ljubav prevario čak dva puta.

- Gocu sam prevario jednom, onda kada sam je oženio. Zapravo, ne jednom, prevario sam je dva puta. Jedanput smo se razveli, mojom greškom, napravio sam grešku - pričao je Šaban za života i nastavio:

Foto: V. Danilov/Novosti arhiva

- Ludovao sam, posebno sa Radetom Vučkovićem, nismo izlazili iz kafane po 2 - 3 dana. U jednom momentu žena je poludela i rekla mi je „Ako ćeš ovako, hajde da se razvedemo“, a ja se još nisam ni otreznio i samo sam pristao na razvod. Nisam imao pojma da će ona to ozbiljno da shvati. Kad ona tras, poturi mi da potpišem nešto, i ja potpišem razvod - počeo je priču Šaban svojevremeno.

Potom otkrio kako je uspeo da je „prevari“ da se pomire.

-Kada sam se otreznio i došao sebi pomislio sam „Pa ja se stvarno razvedoh“. I onda trči opet tamo, moli, kumi, traži… – dodao je Šaulić.

Na njegovu sreću, nisu dugo bili razvedeni.

Foto: ATA images

- Bili smo razvedenih oko petnaestak dana. Na kraju sam joj obećao da neću više nigde da idem- otkrio je legendarni pevač priznajući da ga je ovaj potez supruge opametio i uticao na njega da se promeni i posveti porodici.

Ipak, na kraju se ispostavilo da je njihova ljubav bila od onih za ceo život. Gordana i Šaulić uživali su u braku 43 godine i važili za jedan od najskladnijih parova na estrad,i sve do dana kada je Šaban tragično izgubio život u saobraćajnoj nesreći nakon nastupa u Bilefeldu.

(Grand)

BONUS VIDEO:

"NOVOSTI" INTERVJU: Aca Regina otkrio sve o saradnji sa Filharmonijom

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ŠEŠELJ NIJE ZNAO O ČEMU SE RADI: Kruna u programu uživo ustala i došla do lidera radikala (VIDEO)