"JE L' TOLIKO STRAŠNO?": Hit reakcija Darkovog oca na njegovu gej scenu (VIDEO)

Novosti Online

05. 02. 2024. u 18:00

GLUMAC Darko Ivić gostovao je u četvrtoj epizodi podkasta "Bindž" kompanije "Novosti". Iz nedelje u nedelju novinarke Isidora Čolaković i Katarina Filipović pričaće sa glumcima i glumicama - o karijeri, odrastanju, ljubavi, načelima kojima se vode kroz život, intimi...

ЈЕ Л ТОЛИКО СТРАШНО?: Хит реакција Дарковог оца на његову геј сцену (ВИДЕО)

Foto: V. Danilov

Glumac Darko Ivić proslavio se ulogom Tadije u filmu "Pored mene" koji je sada dobio i nastavak "Pored tebe", a između su se ređale brojne zapažene uloge među kojima je i uloga Joce u seriji "Besa".

Darko je sada u emisiji "Bindž" podelio sa nama brojne zaniljlivosti kako iz poslovnog tako i iz privatnog života, a između ostalog otkrio je i kako je njegov otac reagovao na gej scenu koju je imao u pomenutoj seriji.

Foto: V. Danilov

Tekst potpisa

- Rekao sam ocu "Ovo je će sigurno biti tvoja imiljena uloga". On je čekao kod kuće tu epizodu - nije mu bilo svejedno. Pitao me je: "Je l' nije mnogo?". Na kraju me je pozvao i rekao mi: "Daj ne ne zezaj, kako si mi opisao mislio sam ko zna šta će biti...", prisetio se Darko u emisiji "Bindž".

Kako je izgledalo snimanje ove "problematične" scene, kao i mnoge druge zanimljivosti o mladom glumcu možete pogledati u videu ispod i na našem Jutjub kanalu.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dve zvezde – jedno spektakularno veče!  Da zagreje i preokrene budućnost

Dve zvezde – jedno spektakularno veče! Da zagreje i preokrene budućnost

Reflektori srpske prestonice sinoć su bili upereni u dve zvezde - legendarnog Zdravka Čolića i zaista jedinstvenu, potpuno novu zvezdu među uređajima za zagrevanje duvana - Ploom! U prepunoj hali 5 Beogradskog sajma, pred više od 1.500 ljudi i uz dobro poznate hitove kao što su "Ti si mi u krvi", "Čija je ono zvezda“ i "Tebe čuvam za kraj", JTI, prva i jedna od najvećih japanskih investicija i cigaretna kopanija broj jedan u Srbiji, lansirala je Ploom X Advanced - najsavremeniji uređaj za zagrevanje duvana sa inovativnom i jedinstvenom HeatFlow tehnologijom usavršenom u Japanu.

10. 05. 2024. u 16:45

Komentari (0)

NOVAK ĐOKOVIĆ TAJNO U URGENTNOM CENTRU: Ovo su rezultati pregleda posle udarca flašom u glavu!