SVE ZA NJEGOVE MEZIMICE: Čuveni glumac angažovao mornaričke foke da mu obuče ćerke, razlog će vas iznenaditi

Novosti online

22. 02. 2024. u 11:29

ČUVENI glumac Silvester Stalone proslavio se ulogama u filmskim serijalima "Roki" i "Rambo", a ukoliko ste pogledali bar jedan film iz nekih od serijala, sigurno ste primetili da su uloge bile fizički veoma zahtevne. Kondicija Staloneu nije nedostajala, a intenzivna vežbanja su i dan-danas deo njegove svakodnevice. Ove navike je preneo i na porodicu, te je veoma zanimljiv jedan podatak koji su otkrile njegove ćerke.

СВЕ ЗА ЊЕГОВЕ МЕЗИМИЦЕ: Чувени глумац ангажовао морнаричке фоке да му обуче ћерке, разлог ће вас изненадити

Foto: Printskrin/Jutjub

On se nije libio da angažuje mornaričke foke kako bi njegove ćerke bile obučene i spremne za život u ne tako bezbednim mestima.

Staloneove ćerke Sistin (25) i Sofija (27) istakle su da je njihov otac insistirao na tome da budu obučene u domenu samoodbrane, pre nego što su se iz Los Anđelesa preselile u Veliku jabuku. Već godinu dana žive u ovoj velikoj metropoli i kažu da ih niko još nije nadvladao.

- Prošli smo kroz težak 'dril'. To je bila prava stvar. Nismo iznenađene što je tata angažovao ovakve profesionalce, jer smo ceo život odrasli uz njega radeći slične vojne obuke samoodbrane - rekle su za Njujork post.

Rutina je podrazumevala buđenje u cik zore, doručkovanje 6 jaja u šest ujutru. Sikstin se našalila i rekla je: "On je napravio savršene 'dečake'".

Obuka koja je snimljena za rijaliti "Porodica Stalone" uključivala je jurnjavu kokošaka, koja podseća na scenu iz "Rokija".

Ovaj vid zahtevnog treninga nije važio za Staloneovu najmlađu ćerku Skarlet (21), jer ona sada živi u Majamiju i očigledno da je glumac smatrao da je ovaj grad daleko sigurnije mesto u odnosu na Njujork, prenosi Kat.

Trening prolaze samo odabrani

Trening posebnog odreda specijalnih američkih vojnih snaga, mornaričkih foka (navy SEAL) je ekstremno zahtevan i mogu ga proći samo odabrani. A izgleda da su ga "prošle" i Staloneove ćerke bez većih problema.

(RT Balkan)

BONUS VIDEO: VENČALI SE JELENA I SLOBA RADANOVIĆ: Prva izjava supružnika

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

DA LI JE JUTARNJA RAKIJICA OTROV ILI LEK? Stručnjak za toksikologiju razbila mitove (VIDEO)