OVO JE JAKO DRSKO: Jelena Karleuša prozvala Breskvicu i Teja Doru za kopiranje (FOTO)

Novosti onlajn

05. 03. 2024. u 22:20

JELENA KARLEUŠA oglasila se u jeku priča da ju je Teodora Pavlovska, poznatija kao Teya Dora, nova predstavnica Srbije na predstojećoj „Evrosviziji" iskorpirala, kao i drugoplasirana Anđela Ignjatović Breskvica.

ОВО ЈЕ ЈАКО ДРСКО: Јелена Карлеуша прозвала Бресквицу и Теја Дору за копирање (ФОТО)

Foto: Novosti

Jelena je reč potkrepila i svojim foto dokazima da su izvedbe mlađih koleginica sa scene prilično slične njenima koje je imala, pa je poručila:

Foto: Printskrin Instagram/karleusastar

- Moja zemlja, zemlja koju volim najviše, koju sa ponosom ističem svuda u svetu, zemlja koju nazivam majkom Srbijom, uvek me je tretirala kao opasnost, zatvarala oči pred mojim uspehom, negirala moj rad, talenat, osporavala, onemogućavala, zabranjivala svaki moj pokušaj da dignem glavu. Moja zemlja, kojoj sam pružila decenije krvavog truda i rada, uvek mi je bila maćeha. Moja zemlja, kojoj su i puke kopije bolje od mene, nikada mi nije pružila ni ruku ni šansu. Nikada nisam dobila ni reč pohvale, linč je sve što znam. Moja zemlja, koja mi je bezbroj puta slomila srce bila je i ostala jedina moja želja.

Foto: Printskrin X/zoranbirtasevic

Ali biće da ću osvojiti pre čitav svet nego hladno srce moje zemlje - nastavila je Jelena, pa i dodala kako njen tim i te kako ima razloga za ponos, jer se „njihov rad, svaki segment istog drsko kopira i kod nas i u svetu bez zvaničnog priznanja i hvale". Ali, sve će to jednog dana biti kako treba... - zaključila je JK, pa zasigurno izmamila i brojne reakcije svojih pratilaca na Instagramu.

BONUS VIDEO:

ZNANjE I OBRAZOVANjE VAM NIKO NE MOŽE ODUZETI | "Novosti" intervju | Neda Ukraden

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
STEPA KOD JEDRENA OSVETIO UGLJEŠU I VUKAŠINA: Pre 85 godina u Čačku preminuo vojvoda Stepa Stepanović, veliki srpski vojskovođa

STEPA KOD JEDRENA OSVETIO UGLjEŠU I VUKAŠINA: Pre 85 godina u Čačku preminuo vojvoda Stepa Stepanović, veliki srpski vojskovođa

BRIŽLjIVO upakovane dve nagorele voštanice i jedna raskošna osmanska sablja pronađene u skromnoj sobi Stepe Stepanovića posle njegove smrti 27. aprila 1929. otkrile su da veliki vojskovođa nije smatrao pobede na Ceru i Solunskom frontu najvažnijim bitkama koje je vodio, već osveta srednjovekovnih srpskih vitezova izginulih u Maričkoj bici.

28. 04. 2024. u 06:30

Komentari (0)

HITAN PRIJEM: Srđan Đoković primljen u Urgentni centar!