BROJ 13 ĆE NAM BITI SREĆAN: "Divlje jagode" otkrile detalje solističkog koncerta koji spremaju (FOTO)

Dušan Cakić

26. 03. 2024. u 18:15

DIVLjE JAGODE najavili su koncert 25. aprila u MTS dvorani, a koji će po mnogo čemu nositi duh novog o čemu je istakao frontmen benda, Zele Lipovača.

БРОЈ 13 ЋЕ НАМ БИТИ СРЕЋАН: Дивље јагоде откриле детаље солистичког концерта који спремају (ФОТО)

Foto: Marina Pešić

Zele je rekao da želi da održi koncert ponovo na istom mestu, zato što je posle prvog koncerta koji su održali na tom mestu je izašao njihov prvi "lajv" album.

Foto: Marina Pešić

- Slušajući snimak koncerta 2022. gotovo da nisam imao nijednu zamerku na našu svirku, akustiku sale, energiju publike i sve što se te večeri dešavalo, 95 odsto svega je bilo savršeno, te je otuda i nastao naš prvi live album u karijeri dugoj 45 godina "Live in Beograd". Volimo ovde da sviramo, pa ćemo se i posle 25. aprila budite sigurni, ponovo vratiti, jer je ovde sve dobro, nema razloga da opet ne održimo koncert na ovom mestu - veli Lipovača.

Foto: Marina Pešić

Povod za koncert je novi studijski album, trinaesti u karijeri, simboličnog naziva "13.". A Zele se osvrnuo na najnoviji singl "Ukrala je svjetlost Istoka", koji će premijerno biti na dan konerta.

- Mi smo realizovali već 4 singla sa našeg novog albuma, koje ćemo sigurno svirati 25. aprila. Za "Ukrala je svjetlost Istoka", juče je završen spot, a za desetak dana očekujemo da će on biti i prikazan. Krivac za tekst je naš  novi tekstopisac, inače član benda Damijan, koji do sada to nije radio, te smo otkrili njegov talenat".

Foto: Marina Pešić

Zele inače obećava žestok koncert, a kako kaže nada se da će se kao što je bio 2022. u najmanju ruku i ponoviti.

 

BONUS VIDEO:

NI NA VRHUNCU NISAM ZABORAVIO ODAKLE SAM POČEO | "Novosti" intervju | Miroslav Ilić

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
STEPA KOD JEDRENA OSVETIO UGLJEŠU I VUKAŠINA: Pre 85 godina u Čačku preminuo vojvoda Stepa Stepanović, veliki srpski vojskovođa

STEPA KOD JEDRENA OSVETIO UGLjEŠU I VUKAŠINA: Pre 85 godina u Čačku preminuo vojvoda Stepa Stepanović, veliki srpski vojskovođa

BRIŽLjIVO upakovane dve nagorele voštanice i jedna raskošna osmanska sablja pronađene u skromnoj sobi Stepe Stepanovića posle njegove smrti 27. aprila 1929. otkrile su da veliki vojskovođa nije smatrao pobede na Ceru i Solunskom frontu najvažnijim bitkama koje je vodio, već osveta srednjovekovnih srpskih vitezova izginulih u Maričkoj bici.

28. 04. 2024. u 06:30

Komentari (0)

HITAN PRIJEM: Srđan Đoković primljen u Urgentni centar!