DŽEJSTON STEJTEM KAKVOG GA JOŠ NISTE VIDELI: Isplivao snimak glumca pre 30 godina, nećete pogoditi čime se bavio (VIDEO)

Ђорђе Грмуша
Đorđe Grmuša

29. 04. 2024. u 09:06

VIDEO snimak iz 1990. godine pojavio su se na Internetu, a na njemu se vidi da je mnogima omiljeni holivudski glumac nekada imao sasvim drugačiju karijeru - takmičio se u skokovima u vodu.

ЏЕЈСТОН СТЕЈТЕМ КАКВОГ ГА ЈОШ НИСТЕ ВИДЕЛИ: Испливао снимак глумца пре 30 година, нећете погодити чиме се бавио (ВИДЕО)

Foto: Profimedia

Godinama pre franšize "Paklene ulice" i "Transportera" Džejson Stejtam se takmičio u skokovima u vodu. Zvezda akcionih filmova čak je predstavljao Englesku na Igrama Komonvelta 1990. godine.

Tada je imao 23 godine, i iako se takmičio u različitim disciplinama nije osvojio medalju. Džejson nikada nije stigao do Olimpijskih igara, a priznao je da mu je to još uvek "pomalo bolna tačka".

- Malo je bolna tačka što nikad nisam stigao na Olimpijske igre . Upravo sam čuo da dobijaju sedam miliona ili nešto za skokove godišnje. Oni to zaslužuju. Takmičari koje sada imamo su sjajni - izjavio je svojevremeno Stejtam.

- Verovatno to nije bila moja stvar. Trebao sam da se bavi, drugim sportom - dodao je.

Na mrežama poslednjih dana kruži video upravo s Igara Komonvelta iz 1990. godine sa Stejtamo, a mnogi su iznenađeni da se glumac bavio ovim sportom.

- Kako nisam znao da se Džejson Stejtam nekada profesionalno bavio skokovima u vodu - glasio je jedan u nizu sličnih komentara na snimak.

Video je prikupio 16 miliona pregleda za samo jedan dan.

(B92)

BONUS VIDEO: TA GROMADA NE MOŽE DA SE DEFINIŠE - Ne mogu da prežalim što nisam upoznao Pavla Vuisića

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dve zvezde – jedno spektakularno veče!  Da zagreje i preokrene budućnost

Dve zvezde – jedno spektakularno veče! Da zagreje i preokrene budućnost

Reflektori srpske prestonice sinoć su bili upereni u dve zvezde - legendarnog Zdravka Čolića i zaista jedinstvenu, potpuno novu zvezdu među uređajima za zagrevanje duvana - Ploom! U prepunoj hali 5 Beogradskog sajma, pred više od 1.500 ljudi i uz dobro poznate hitove kao što su "Ti si mi u krvi", "Čija je ono zvezda“ i "Tebe čuvam za kraj", JTI, prva i jedna od najvećih japanskih investicija i cigaretna kopanija broj jedan u Srbiji, lansirala je Ploom X Advanced - najsavremeniji uređaj za zagrevanje duvana sa inovativnom i jedinstvenom HeatFlow tehnologijom usavršenom u Japanu.

10. 05. 2024. u 16:45

Komentari (0)

VEĆ OD 380 EVRA: Evo kako da posetite ovu egzotičnu destinaciju za malo para i to na 8, 11 ili 12 dana avionom