JAVNOST je ostala zgrožena nakon što je glumica Milena Radulović smogla snagu i otkrila da ju je učitelj glume Miroslav Mika Aleksić silovao kada je imala samo 17 godina. Mnogi su je podržali, a među njima je i pevačica Neda Ukraden koja joj se javno obratila na društvenoj mreži Instagram.

Komentari (5)

doktor

20.01.2021. 19:57

Mislim da ce ove hrabre zene pomoci da se celokupno srpsko drustvo pocne da cisti od nemorala i necasti od prostakluka , vulgarizma i protekcije. Ovo je sansa da se krene u pravom pravcu , jednog pre svega humanog drustva . Svako od nas treba uvek i uvek da misli i da zna da mu je sagovornik , saradnik , konkurent , protivnik isto covek kao i on sam i da tom drugom ne cini stvari koje ne zeli i sam da dozivi .Bice jako vazno da Aleksic bude kaznjen najstrozijom kaznom koja je moguca za ova zlodela .

Dragana

20.01.2021. 21:08

Mi smo videli, upravo To sto kažete draga Nedo, istog trenutka kada je pocelo i kada se dete od 15.godina požalilo. Svojim psihickim nipodaštavanjem i sikanisanjem uništava radost, samopouzdanje i normalam psihički razvoj našeg deteta. Reagovalo je dete, ali i mi kao roditelji. Medjutim, sin poznatog tate. Jos je on ispao junak.

Bravo Nedo

21.01.2021. 08:21

I ja smatram da veliku odgovornost ovde snose i roditelji. Nisu mi jasni roditelji koji prihvataju činjenicu da učitelj neće da sarađuje sa njima! Pa, i da je ta škola bila besplatna, ne bih slala dete u nju ako ne mogu da proveravam šta ono tamo radi i kako se prema njemu ponašaju. Roditelji, pali ste na ispitu.