"IMAO JE KOMPLIKACIJE, UPALU BUBREGA" Ana Bekuta o Milutinovom zdravlju: Dobro je prošao!

Novosti online

02. 02. 2021. u 14:09

MILUTIN Mrkonjić završio je u bolnici baš u noći dočeka Nove godine, što je tada najviše zabrinulo njegovu partnerku Anu Bekutu. Milutin je posle nekoliko dana pušten na kućno lečenje, a sada je pevačica otkrila pojedinosti njegovog zdravstvenog stanja.

ИМАО ЈЕ КОМПЛИКАЦИЈЕ, УПАЛУ БУБРЕГА Ана Бекута о Милутиновом здрављу: Добро је прошао!

Foto: Tanjug/Dušan Mitić

- Bile su komplikacije, upala bubrega, ali nije korona, srećom. Mislim da je dobro prošao. Zbog zdravlja je morao da oslabi, da bi lakše šetao, zbog srca njegovog... Poznato je da mu srce nije baš najzdravije - objasnila je pevačica.

Ona je privukla veliku pažnju kada je javno, nakon svedočenja glumica Milene Radulović i Ive Ilinčić o seksualnom zlostavljanju i uznemiravanju u školi glume, stala u njihovu zaštitu, pružila im podršku, ali i svim drugim žrtvama bilo kakvog oblika nasilja.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ana Bekuta (@anabekuta1)

Nije to samo za glumice, to je uopšte za protiv nasilja, a upućeno svim ženama, pa i dečacima. Sve više vesti čujemo o uznemiravanju dečaka i devojčica i to je ono protiv čega se mi, kao društvo, moramo boriti i snažno, snažno stati u odbranu - poručila je Bekuta.

(Pink.rs)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ČUDO U BEOGRADU: Ruska himna prestala da se intonira tokom dodele zlata, a onda se desilo - ovo (VIDEO)