ANJA MIT IMA NOVOG DEČKA: Glumica prebolela bivšeg - uživa u ljubavi sa mladim biznismenom (FOTO)

Novosti onlajn

10. 02. 2021. u 15:58

GLUMICA Anja Mit nedavno je raskinula višemesečnu vezu sa Nikolom Konstantinovićem i već neko vreme uživa u ljubavi sa novim dečkom, a reč je o mladom preduzetniku Luki Vještici.

АЊА МИТ ИМА НОВОГ ДЕЧКА: Глумица преболела бившег - ужива у љубави са младим бизнисменом (ФОТО)

Foto: Printscreen/Instagram/anjamitofficial

Anja je nakon raskida sa beogradskim biznismenom brzo pronašla utehu i nastavila dalje. Već neko vreme je u vezi sa mladim preduzetnikom Lukom Vješticom.

Anjin novi partner Luka ima 29 godina, iz Beograda je i  veoma je uspešan u svom poslu. Njegova porodica je prilično imućna i u svom vlasništvu ima agenciju za izdavanje i prodaju nekretnina.

Glumica je pre nekoliko dana odlučila da pokaže svima koliko je zaljubljena. Ona je na Instagramu objavila fotografiju na kojoj se grli s Lukom, ali u opisu nije napisala ništa.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Anja Mit (@anjamitofficial)

Ipak, njeni prijatelji ostavljali su komentare na osnovu kojih se može potvrditi da su u vezi, kao i po emotikonima srca koje joj je Luka ostavio.

(Blic)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Možete li da zamislite lepotu svakodnevice koja počinje na obali Save do koje stižete laganom šetnjom kroz jedinstvenu luksuznu pešačku zonu, a završava se ispijanjem vina na vašoj prostranoj terasi s pogledom na reku ili u vrhunskom restoranu do kog stižete peške? U istom danu ste s lakoćom obavili posao, odradili trening, uživali u kupovini novih komada garderobe najluksuznijih brendova u neposrednom komšiluku, a stigli ste i da sa decom provedete vreme u zelenilu, jer se sve što vam treba nalazi nadohvat ruke.

14. 05. 2024. u 10:00

Komentari (0)

ITALIJA U ŠOKU: Evo zbog koga je Janik Siner ostavio devojku (FOTO)