KO ĆE NA KLUPU ČELSIJA? Mnoga imena su u opticaju, najbliži doskorašnji trener Bajerna

Novosti online

03. 04. 2023. u 09:02

Juče je objavljena vest o smeni Grejama Potera, odmah nakon toga počela je da se vodi polemika ko će ga zameniti? Luis Enrike, Maurisio Poketino, Zinedin Zidan, Marselo Galjardo, Stiven Džerard... sve su to imena slobodnih trenera, ali jedan je posebno zanimljiv ''plavcima''.

КО ЋЕ НА КЛУПУ ЧЕЛСИЈА? Многа имена су у оптицају, најближи доскорашњи тренер Бајерна

FOTO: EPA

Poznati novinar Fabrisijo Romano tvrdi da u klubu već postoji konsenzus i da je prvi pik Julijan Nagelsman, koji je nedavno dobio otkaz u Bajernu iz Minhena, a nasledio ga je Tomas Tuhel koji je “proteran” iz Londona.

Prema rečima italijanskog novinara, ime 35-godišnjeg Nemca već se pojavilo među čelnicima Čelsija na sastanku na kome je doneta odluka da se smeni Poter.

Nagelsman je, očigledno, favorit da zameni Potera na mestu novog menadžera Čelsija, ali ne i jedini na listi. Prema Dejli miroru, Marko Silva je ime – iznenađenja. Dobar rad portugalskog trenera u Fulamu izaziva veliku pažnju u Čelsiju, pa se ne isključuje mogućnost da Aleksandar Mitrović i Saša Lukić ostanu bez šefa struke.

BONUS VIDEO: "POČELI SMO, NEĆEMO SE ZAUSTAVITI": Batak oduševljen pobedom nad Partizanom

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

OVO NIJE LETOVALIŠTE NEGO RAJ NA ZEMLJI! Odlično je za porodicu, a za decu je smeštaj gratis