TSC SVE BLIŽI LIGI ŠAMPIONA! Partizan i Čukarički navijali da bude drugačije, ali...

Novosti online

13. 05. 2023. u 22:45

FUDBALERI TSC-a ostvarili su važnu pobedu kada je borba za drugo mesto koje vodi u kvalifikacije za Ligu šmpiona u pitanju. Oni su u Bačkoj Topoli u plej-ofu Superlige Srbije trijumfovali protiv Voždovca sa 2:0.

ТСЦ СВЕ БЛИЖИ ЛИГИ ШАМПИОНА! Партизан и Чукарички навијали да буде другачије, али...

FOTO: M. Vukadinović

Svesni su bili svi u redovima domaćih koliko je ovaj meč bitan, posebno nakon trijumfa Čukaričkog nad Novim Pazarom. Kao da je to malo sputalo izabranike Žarka Lazetića koji su na kraju ipak došli do tri boda.

TSC je otpor rivala uspeo da slomi tek u 74. minutu kada je Petar Ratkov 11. prvenstvenim golom zatresao mrežu "zmajeva".

Trijumf ekipi iz Bačke Topole potvrdio je Luka Ilić u 85. minutu čime je omogućio svom timu da u naredno, pretposlednje kolo uđe kao drugoplasirani tim na tabeli.

Ovaj klub sada ima 71 bod, koliko i trećeplasirani Čukarički, dok Partizan ima 64 i utakmicu manje. Podsetimo, ako timovi završe sa istim brojem bodova, klub koji je bio bolje plasiran u ligaškom delu završiće ispred na tabeli.

Raspored do kraja prvenstva:

TSC

Novi Pazar (G)

Vojvodina (D)

Čukarički

Voždovac (G)

Radnički 1923 (D)

Partizan

Radnički 1923 (D)

Vojvodina (G)
Voždovac (D)

BONUS VIDEO: "NEKE STVARI MORAMO BOLjE": Milojević izneo utiske posle Vojvodine

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

BRUKA I SRAMOTA: Ovo je Novak Đoković doživeo u Rimu