ŠARAC STREPI PRED UTAKMICU SEZONE: Trener Radničkog zagrmeo pred Spartak

Novosti online

20. 05. 2023. u 19:03

U utakmici pretposlednjeg, 36. kola Super lige Srbije ekipa Radničkog u ponedeljak, 22. maja, dočekuje subotički Spartak. Poslednji meč na stadionu Čair u ovoj sezoni počinje u 18 časova a ulaz za posetioce biće besplatan.

ШАРАЦ СТРЕПИ ПРЕД УТАКМИЦУ СЕЗОНЕ: Тренер Радничког загрмео пред Спартак

FOTO: FK Radnički

Spartak i Radnički pred ovo kolo dele 11. mesto na tabeli sa po 35 osvojenih bodova i trenutno su iznad zone baraža i ispadanja, a eventualnim trijumfom na ovom meču opstanak u ligi bio bi praktično obezbeđen.

Šef stručnog štaba Radničkog, Dragan Šarac, analizirao je predstojećeg protivnika i izneo je očekivanja pred ovaj duel.

-Očekuje nas težak zadatak protiv ekipe koja u prethodne tri utakmice ne zna za poraz. Spartak je na ovim mečevima origrao jako dobro, pogotovo u prethodnom kolu na domaćem terenu protiv Mladosti iz Lučana. Imaju odličan spoj mladosti i iskustva u sastavu, igraju na tranziciju jer poseduju brze, nezgodne igrače za čuvanje. Mi znamo naš cilj – osvojiti bodove i na vreme obezbediti opstanak u ligi.

Šarac konačno može da računa na sve igrače za sastavljanje tima:

-Najbitnije je da posle dugo vremena nemamo povređenih i suspendovanih igrača. Svi su na raspolaganju i konkurišu za startnih 11. Još uvek razmišljamo o sastavu koji će početi meč, ali je sada znatno lakše kada mogu da računam na sve igrače. U utakmicu moramo ući maksimalno angažovano, bez kalkulacija i probati da odmah na njoj ostvarimo zacrtani cilj. Ovim putem bih pozvao i gledaoce i navijače da nas podrže, ulaz na stadion je slobodan. Ekipi je jako značajno da ima dodatan vetar u leđa u vidu podrške domaće publike. Ostalo je još samo dva kola do kraja, borba na svim mečevima je velika i jako je neizvesno prvenstvo.

Glavni sudija na utakmici Radnički – Spartak biće Andrija Stojanović a u VAR sobi će sedeti Novak Simović.

BONUS VIDEO: TAJNA NAJVEĆEG FUDBALSKOG STADIONA NA SVETU: Ovo je lista TOP 10 „hramova fudbala“

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
I RUSI SU ZATEČENI: Evo kakvu je sad odluku doneo Ramzan Kadirov

I RUSI SU ZATEČENI: Evo kakvu je sad odluku doneo Ramzan Kadirov

Imajući u vidu da je rat u Ukrajini uveliko u trećoj godini otkako je počeo u februaru 2022, čak i oni koji nisu pomno pratili situaciju u Rusiji u međuvremenu su veliki broj puta informisani šta radi prvi čovek Čečenije Ramzan Kadirov, jedan od najvećih poštovalaca ruskog predsednika Vladimira Putina. Ipak, ono što je ovih dana odlučila pomenuta "glava Čečenske Republike", kako mu glasi zvanična titula, zbunilo je i rusku javnost - u dva navrata.

24. 05. 2024. u 13:58 >> 14:39

Komentari (0)

I RUSI SU ZATEČENI: Evo kakvu je sad odluku doneo Ramzan Kadirov