NOVA STANICA U KARIJERI: Slavni srpski sudija se seli sa Kipra u Rusiju

Novosti online

15. 06. 2023. u 15:40

JEDAN od najboljih srpskih fudbalskih sudija Milorad Mažić završava svoju misiju na Kipru. On je nekoliko godina vodio brigu o arbitrima u ovoj zemlji, delegirao ih i edukovao po najmodernijim standardima. Prema tvrdnjama kiparskih medija ta misija je završena, a Mažić bi uskoro trebalo da se preseli u Rusiju i tamo počne da radi isti posao.

НОВА СТАНИЦА У КАРИЈЕРИ: Славни српски судија се сели са Кипра у Русију

Milorad Mažić foto: M.V.

- Fudbalski savez Kipra obaveštava javnost da Milorad Mažić odlazi sa mesta predsednika Sudijske komisije pošto nije prihvatio predlog da se obnovi saradnja sa savezom. Predsednik, Jorgos Kumas, održao je sastanak Upravnog odbora KOP i toplo se zahvalio gospodinu Maziću i njegovim kolegama za posao koji su uradili u poslednje tri godine. Želimo im mnogo uspeha u budućnosti.  Istovremeno, u saradnji sa Sudijskim komitetom UEFA, započete su procedure za pronalaženje zamene gospodina Mažića - navode u FS Kipra.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
UEFA U ŠOKU: Rusija se odlučuje na radikalan potez?

UEFA U ŠOKU: Rusija se odlučuje na radikalan potez?

RUSIJA i Ukrajina su i dalje izvori najvažnijih vesti na svetu, zbivanja iz tih država se prate iz minuta u minut, uživo, ali postoje i prateći događaji do kojih su dovela vojna dejstva, a koji privlače ogromnu pažnju svetske javnosti. Sport je jedan od segmenata života na koje je rat takođe uticao, a fudbal, kao najpopularnija sportska disciplina, posebno je zanimiljiv ovih dana, zbog ruske situacije u njemu.

29. 04. 2024. u 21:07

Komentari (0)

UEFA U ŠOKU: Rusija se odlučuje na radikalan potez?