SLUČAJ DUŠANA VLAHOVIĆA: Francuski novac na arapski način

Novosti online

15. 07. 2023. u 19:19

DOK ovog leta traje pomama za arapskim dolarima na koju imun nije bio ni naš reprezentativac Sergej Milinković-Savić, a moguće je da će da presude i kod angažovanja Aleksandra Mitrovića u Al Hilal, Arapi koji posluju u Evropi imaju takođe svoje planove sa jednim Srbinom.

СЛУЧАЈ ДУШАНА ВЛАХОВИЋА: Француски новац на арапски начин

FOTO: AP/Tanjug

.

Naime, vlasnici Pari Sen Žermena, bogati šeici iz Katara naciljali su Dušana Vlahovića i već su u pregovorima sa upravom Juventusa oko njegovog dolaska na "Park prinčeva".

Kako stvari trenutno stoje, na stolu je vrlo precizna cifra za obeštećenje koju je odredio klub iz Torina. Ona je okruglo 80 miliona evra za čiste papire i odrešene ruke Vlahoviću.

Navodno je PSŽ spreman da plati srpskog golgetera deset miliona evra po sezoni, a pošto se pre nekoliko dana u trku za njega uključio i Čelsi, pitanje je ko će prvi stići do Vlahovića. U svakom slučaju, za pedalj su u prednosti ljudi iz Katara koji godinama ulažu svoje milijarde u klub iz Pariza. Domaći trofeji nisu njihov konačan cilj. Oni žele Ligu šampiona koja na razne načine zaobilazi PSŽ, pa čak i u godinama kada je za njega igrao Mesi u društvu sa Nejmarom, Mbapeom i Serhiom Ramosom.

Možda je rešenje Dušan Vlahović...

BONUS VIDEO: Geri Lineker: Džud Belingem je pravi vođa, napravio je sjajan potez

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (1)

KAKVA ČISTKA... Novak Đoković se odlučio na drastičan potez!